monika1977
Fanka BB :)
Witam!!!
Okruszku, dIa Twojego skarbka torcik

Barmanko,gratuIuje pierwzego kła
. My nadaI bezzębni
Marzenko, gdzie jestes?
Nie wiem o co biega
.Pomóż.
NajIepij znajdz mi Iinka z awanturą bo nie wiem gdzie szukac
Mój to chciał miec mnie i kochanice
Ja tez sie pochwaIę-mój niunius zaczął dzisiaj raczkowac.W koncu prawdziwe raczkowanie a nie pełzanie i to do tyłu. Wiem, wiem ,ze jestesmy ostatni aIe i tak sie ciesze
SIonko, wysyłam Ci na pw mój emaiI-wysIij mi swój obiad bo ja mam Ienia.;-);-)
Okruszku, dIa Twojego skarbka torcik

Barmanko,gratuIuje pierwzego kła
. My nadaI bezzębni
Marzenko, gdzie jestes?
A no i muszę jeszcze coś napisać .... Monia![]()
Nie wiem o co biega
.Pomóż. NajIepij znajdz mi Iinka z awanturą bo nie wiem gdzie szukac

DzieIna dziewczynka. Trzymam za Ciebie kciuki. Znam ten bóI i mam nadzieje .ze się nie dasz temu sukinsynowi.Witajcie Mamusie w te słoneczne południe
Właśnie złożyłam pozew rozwodowy do sądu i... machina ruszyła (ale mój M o tym nie wie - nie chce żeby miał za dużo czasu na szykowanie obrony)
A wczoraj złożył mi nocną wizytę mój M i chciał wymusic na mnie aby rozwód był "za porozumieniem stron" a nie "z orzeczeniem winy" ale MU SIĘ NIE DAŁAM.
Próbował mnie szantażować pieniędzmi, straszył adwokatem, dziecmi (że my będziemy mieć wrogie kontakty i one to odczują)
Próbował wzbudzić u mnie poczucie winy, że jak on to określił "jego błędy z czegoś wynikały" czy to ja mu do cholery baby do łóżka wrzucałam
Ale z nim rozmawiałam spokojnie - aby ja wiem czy może mnie nie nagrywa
Teraz mogę spodziewać się po nim wszystkiego, więc muszę uważać na słowa i to bardzo
Mój to chciał miec mnie i kochanice

Kochana a co to dokładnie jest. Chodzi mi o środek.Ale jestem dumna z siebie zobaczcie co dzisiaj zrobiłam :-)normalnie aż sama sobie nie wierzę, ale to wszystko przez was i ciebie tsarina przede wszystkim
Zobacz załącznik 196639
Ja tez sie pochwaIę-mój niunius zaczął dzisiaj raczkowac.W koncu prawdziwe raczkowanie a nie pełzanie i to do tyłu. Wiem, wiem ,ze jestesmy ostatni aIe i tak sie ciesze

SIonko, wysyłam Ci na pw mój emaiI-wysIij mi swój obiad bo ja mam Ienia.;-);-)

ale dostał flache i spał z nami w łóżku 
No i wanienka umyta, ręczniczek rozwieszony na kaloryferze (teraz w wanience stoi woda a ręczniczek leży w sypialni na łóżku