reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

Na szczęście śpi ...pół godziny temu dostał mleczko z butelki :sorry2: widziałam, że pisałyście o tym ile Wasze dzieci piją...to powiem Wam, że Tymek wypił 160 mleka Bebiko i już na cycusia nie spojrzał :-(
ale u nas na początku też tak było max 120 i pomalutku zwiększałam :tak: a i teraz mu wciskam aby zjadł :sorry2:

reklama
to znaczy ILE teściowa moja ma na gaz jak ma rachunki to ja jej współczuję :baffled:

nawet nie napiszę :zawstydzona/y::no: bo aż strach
najgorsze jest to, że temp gównie ustawiona jest na 19C cały czas...w grudniu jak M chorował podwyższyliśmy do 20C i teraz od połowy stycznia też mamy 20C...po prostu to mieszkanko jest beznadziejnie 'ocieplone' :baffled:

jak to w łóżku nieciekawie od rana?? myślałam że twój mąż wychodził, to co ty w tym łóżku robiłaś?? ;-);-) :-p:-p

a pizzy i piwa to ci zazdroszczę. ale spoko ja mam jutro. :tak::tak::tak: :-):-)

Tak jak z Lilianką rozgrzebałyśmy, tak zostało :baffled:
już nie wspomnę o 3 pampersach obok łóżeczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie wiem co dziś ze mną :no:

nawet nie napiszę :zawstydzona/y::no: bo aż strach
najgorsze jest to, że temp gównie ustawiona jest na 19C cały czas...w grudniu jak M chorował podwyższyliśmy do 20C i teraz od połowy stycznia też mamy 20C...po prostu to mieszkanko jest beznadziejnie 'ocieplone' :baffled:
Okruszku tez mam gazowe, mowil wam ktos jak to obslugiwac trzeba???

Będzie dobrze. Musi być. :tak::tak:
już niedługo wiosna. :tak::tak:

ja nie wiem, niestety nie pomogę, 160Maja wypijala jak miala 4 miesiące, a własciwie to wtedy już 180.

może po prostu nie byl głodny.:tak::tak:

Ja też w to wierzę i dokładnie tak się pocieszam :-D... tą wiosną.... no jakoś damy radę...
A z tym jedzeniem ja się nie przejmuję...on tak ma... a przybiera ładnie na wadze...choć ważnony ostatnio był we wrześniu :zawstydzona/y: ale rośnie, jest zdrowy i widzę i czuję że przybiera... Jakoś się nie mogę wybrać na to ważenie ale w przyszłym tyg już pójdę :tak:

już nie wspomnę o 3 pampersach obok łóżeczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie wiem co dziś ze mną :no:

:szok::szok::szok:
wow!!! czy ty masz jakiś problem z węchem??
ja jak Maje przebiorę ( a pieluchy wywalam od razu :-p ), to potem 15 minut muszę wietrzyć pokój bo tak się ten cudowny aromat utzymuje. :baffled::baffled:

no chyba że miałas na myśli czyste.:-p:-p:-p :-D:-D:-D

reklama
Do góry