Witam zapakowane i rozpakowane mamusie!!:-)

byłam wczoraj z Filipotkiem u pediatry, i muszę Wam powiedzieć, że przytył gościu ponad pół kilo, od momentu największego spadku wagi

;-):-)A już mnie wkręcano, że się nie najada itp. dziś jest niestety bardzo niespokojny, płacze je i ulewa i znowu płacze. Dopiero od pół godziny śpi spokojnie. Matka wyrodna żarła śliwki suszone i makaron z serem oraz jabłka. Ciekawe co nie podpasiło? Kolki to nie sa kupki robi,więc nie wiem, chyba że to już ten przeskok żywieniowy?

kubiaczka mężczyźni nie mysla i nie domyslaja sie im trzeba prosto z mostu

;-)
karoli witaj z powrotem i nie martw się wkrótce się odważysz ubierać i te przez główkę, to nic trudnego. A bałagan rzecz nabyta, jutro nagoń teściową
roxeen pisz pisz w ciąży ma się specjalne zdolności;-), a włąściwie dlaczego nie miałaś cc?, bo ja mam kilka dni do tyłu, jak Filipotek się rodził
dormark podziwiam cię, a jadłospisu Ci zazdroszczę;-)

asiowo powodzenia w wychodzeniu z domu
Pasibrzuchu życzę, aby skurcze cię nie opuszczały tylko przyszły z wielką siłą
Meryen ludzie nie mają wyczucia najpierw pytają jak się czujesz a potem czu już porażka

Labamba T y też jeszcze w całości? na porodówkę marsz!!!
ivi ale Ci zazdroszczę tych słodkości
aga23 Tobie też już by się mogły te skurcze rozkręcić
ania 98765 podziwiam, jesteś dzielna i wielka, dasz radę, a w sytuacji podbramkowej też się pochwal, ze jesteś mamą

;-)
macy jeżeli teściowa nie zamierza pomóc to po co przylatuje?
Minnie1 jeszcze wszystkie przeterminowane zaskoczysz i wylądujesz na porodówce
czechow im mniej teściowej tym lepiej

;-)
kaja ja dałam smoka i dalej jedziemy na cycu. Może jakbyś dała od razu to źle, ale ja dałąm, bo cyc do karmienia a nie do zabawy

;-)
Nadarienne rozumiem ze sobie krwi na fenyloketonurię nie wzięli? kretyni.

Ciesz się domem, nie denerwuj się niekomnpetencją piguł

dorciaa smacznego i trzymam kciuki:-)
sel cieszę się razem z tobą, biegunka szybko przejdzie

, a reszta to pierdoły
nika 1710 ale jesteś mamusia niedobra, myślisz że jak mu nie dasz spać to wyjdzie?;-)
Arwenka życzę powrotu skurczybyków

;-)
andzia 76 smacznego
golanda wapółczuję:-(
kacha wawa no Ty masz jeszcze trochę czasu według suwaka, więc nie musisz dzisiaj;-)