reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy majowe 2009

Oj widzę że dziś nie ma obrad :)

Tsarino zapytałam szwagra i ma parę poradników na pdf jak tylko mi je wyśle to z checią Ci przeslę

Aneteczka mojemu M pierwszy wyszedł po roczku. Najpierw chodził a potem ząbkował. A w tej chwili wszystko ok z jego uzębieniem.

reklama
obrady AA dziś odwołane ???? :oo2::oo::rolleyes2::unsure::no2::no2::no2:
opuściłam kilka spotkań i nie wiem gdzie wszystkie są !!!!

Eluś- buźki i dla Ciebie- jka nie masz czasu na forum to chociaż co jakiś czas PW napisz że u was oki :tak:

Mmatysia- oj ciekawa jestem zdjęć :-p:sorry2:
Ja niestety do klubu AA nie dołączę dzisiaj:-:)-:)-( no chyba,ze z kubkiem herbatki mnie przyjmiecie:sorry2:.Mam antybiotyk jeszcze przez 10 dni.No ale musze przyznać,że w ostatnim tygodniu było tyle toastów,że mała odtrutka się przyda:sorry2:.
Malinko zdjęcia w odp wątku;-)

Roxy, aneteczka nie dajmy się dołkowi. Ja otwieram zielonego. nie ma to tamto. Rozbujajmy wieczór.
No to zdrówko:tak::-):-)...ja z małym likierkiem:sorry2:
moniqsan 82 ale do mojej babci dzwonilam(ma do czynienia z chorymi ;) i powiedzila "nie mierz tak czesto cisnienienia a bedziesz zdrowsza :-D"
No i babcia ma racje i zdrowe podejście do życia:tak:

kobitki co myslicie o kremach robionych w domu??kupilam claudie i tam jest mzianka.Zaciekawil mnie artykul na pozytyw, ale sama jestem dziennikarka i wiem cos na temat sciemniania :);-)

reklama
Do góry