sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dobranoc babkii
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
!! nie martw sie bo moja tez zamiast myc to bardziej gryza szczoteczke , teraz ma 4 szczoteczke a pasuje Jej kupic nowa 

a to sa zywe kwiatki ? :-) w tysiaca grac nie umiem , umiem jedynie w wojne 

ja tez zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy z kolezanka zrobilysmy sobie taka ..mala libacje umnie w pokoju .. 

ale to byl tylko jeden raz , potem z alkoholow to pilam wino na slubie !!

i Lena zaczyna lapac o co chodzi w myciu zabkow.. zawsze ze mna myje rano i wieczorem
najlepiej jej tyl wychodzi, bo jak myje z przodu to zazwyczaj gryzie szczoteczke.. a mamy ich 4
jak zrobilam test to zaczelo mnie mdlic
Zuza wczoraj miala 2 drzemki, ale po tej 20 obudzila sie i nie dalo sie jej uspic, kulala sie na brzuch, wstawala, chciala sie bawic, w koncu ok. 23 zasnela, w nocy obudzila sie o 1, 2. 4:20 i pozniej o 6:40... a całkowita pobudka o 8:20
super

ale to już w bardziej zaawansowanej ciąży
jakoś tak miałam ochotę, ciekawe tylko czy podpasi
:-)