białe wino możeszto wszystko przez to piwo ;-)

taaaaa
Niestety, dziś M mnie zawiódł (poszedł po piwo)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
białe wino możeszto wszystko przez to piwo ;-)

Oj...to będziesz miała powerateż tak robiłam, ale tym razem wpadła mi bateria i mam wino z Phillipsem...

Zazwyczaj nie protestujeNie chce przyjśćcoś przymulona jestem dzisiaj
Mmatysiu...no co za facet...dlatego ja zawsze na zakupy sama jade...przynajmniej mam święty spokój...i chodze sobie ile chce
 .Ja jak na złość nie wzięłam z domu swojej karty
.Ja jak na złość nie wzięłam z domu swojej karty .
.
:-d:-d:-d:-d:-doj...to będziesz miała powera:-d
Mamamatysia witamy ty to potrafisz rekompensować sobie nieudane zakupy :-)
tsarina ja jakaś ciemna jestem , blondynka i parę jeszcze innych zdrobnieńale jak można wpychać korek- baterią ale żeby nie wpadł

Też mnie to intryguje....nawet nie mogę sobie tego wyobrazićtsarina ja jakaś ciemna jestem , blondynka i parę jeszcze innych zdrobnieńale jak można wpychać korek- baterią ale żeby nie wpadł

;-)
;-)taaaaa
Niestety, dziś M mnie zawiódł (poszedł po piwo)

to sprawdź czy jesteś wytrzymała i nie pij :-)
to sprawdź czy jesteś wytrzymała i nie pij :-)