reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzień Dobry kochane mamusie:-)

Ale popisałyście wczoraj:szok: Marzenko...jaka Ty odmieniona,avatar i cała reszta:tak::-)
My dzisiaj wybywamy także nie wiem czy wpadne:sorry2:
W razie czego życze Wam miłego weekendu:-)

Dzień dobry.
Marzenko-Super,że jesteś:-):-):-)
AGO I JAGÓDKO WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĄCA:-).
Moniq-Ubawiłam się tym,że mylisz Fifika z Nataszką:-D:-D:-D:-D.No i znowu zrobiłam mi smaka tą wczorajsza sałatką:-p:-p:-p.obiecałam,że dzisiaj przy -18 nie wyjdę z domu ale przez łakomstwo jednak wyjdę:rolleyes2:.
Idę ogarnąć bajzello a potem na zakupy.Mam nadzieję,że klubik spotyka się wieczorkiem bo ja już wszystko mam przygotowane;-).
Buziaczki

Witajcie

Wszystkiego naj dla Agi i Jagody. Jagódko ponieważ skończyłaś już 8 miesięcy to powinnaś kłaść się spać o 21, bezboleśnie ząbkować, uczyć się chodzić bez upadkówm, czego zyczy Ci ciocia nina i Julian.

Mamomatysia udanych zakupów.
Kasica oby szybko czas w szkole mijał.
Roxy udanego weekendu.

I pozostałym mamom też życzę udanego weekendu.

Mój Julek od dziś raczkuje. Próbował wcześniej ale nogi mu się na parkiecie rozjeżdżały. A dziś śmiga jak przecinak. I oczywiście do pieska ciągnie.

Jagódka wszystkiego naj naj naj:tak: rcja jesteś już pannica więc spanie od 21 to dobry pomysł oczywiście bez żadnej pobudki w nocy Buziak od Filipa Muaaaaa:-)

reklama
Hoł hoł hoł :-p wiem wiem, dawno po Mikołaju, ale ten mróz ....

Ja dziś się zwlekłam z łóżka od 10:20, zrobiłam koktajl jogurt nat+mango+banan a M cappuccino i zasiedliśmy każde do swojego lapka twarzą w twarz :-) Lili bawi się obok na macie i skrzeczy :-D Dziś nie spadła :sorry2: No ale miał ją kto pilnować :sorry2:

Jagódko, jesteś już prawie dorosła, także wiesz? Koniec z marudzeniem, wybrzydzaniem i narzekaniem. Od dziś masz być poukładaną mądrą dziewczynką. I pamiętaj - kąpiu kąpiu i spaciulki :tak: Wszystkiego najlepszego. Aguś buziak!!!

Do góry