m&m's widzę, że nauki nie poszły w las![]()
a co, kurczaki.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o co kaman bo ja nie kojarzęa co, kurczaki.trza korzystać z nowych umiejętności.
![]()
o co kaman bo ja nie kojarzę![]()
Moniq kiedyś instruowała jak wrzucać link - tak, żeby wyświetlał się od razu ten post o który nam chodzi, a nie pierwszy na danej stronie...o co kaman bo ja nie kojarzę![]()
a no fakt kurza pamięćTo Moniq mnie uświadamiała jak wklejać linki do konkretnego posta.![]()
no ja czekam, czekam ale staram się nie popędzać...aaa Marzenko miałam kiedyś przypomnieć moją historię z nk.
a wogóle to jak to jest możliwe że ty "pamięć absolutna" jej nie pmiętasz??
no ja czekam, czekam ale staram się nie popędzać...
a nie pamiętam, bo może ją przeoczyłamnie wiem...
a pisałaś ją jak byłaś nowa? a kiedy byłaś nowa? bo mam wrażenie, że jesteś tu od zawsze...przyzanaj się olałaś mnie bo byłam wtedy nowa.;-);-);-)
no dobra... to piszę...