M
Marzena80
Gość
ach no teraz mi się kojarzy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taka Laska to co się dziwićswoją drogą, niezły koleś, nie??!!![]()
oj nie przerywałam wam rozmowyKasia a gdzie Ty?
myślałam, że Michaś się obudził... i zawracasz go do łóżkaoj nie przerywałam wam rozmowy![]()
tak pilnuje Michasia i razem chrapiąmyślałam, że Michaś się obudził... i zawracasz go do łóżkaa Twój M w domu?
a po co Ci teraz skarpetka???
taka Laska to co się dziwić![]()
Koles konkretny wali prosto z mostu ,a M o tym wiedział???
No bo bym się głowiła całą noc gdzie się podziała ... ja nienawidzę takich sytuacji ... a już jak zobaczę znajomą twarz i nie wiem skąd kogoś znam to już w ogóle (aż mnie głowa boli).
Np ostatnio miałam zakwasy w udach. Za piernika nie przychodziło mi do głowy skąd się wzięły (bez sprośnych myśli, to nie to). Dwa dni mnie o to głowa bolała. Męża pytałam czy nie ma pomysłówI w końcu przypomniało mi się że to przysiady które robiłam kiedyś rano żeby się przebudzić (wstałam przed 6 i przysypiałam nad kompem). Normalnie kamień z serca
![]()