reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a po co Ci teraz skarpetka???

No bo bym się głowiła całą noc gdzie się podziała ... ja nienawidzę takich sytuacji ... a już jak zobaczę znajomą twarz i nie wiem skąd kogoś znam to już w ogóle (aż mnie głowa boli).
Np ostatnio miałam zakwasy w udach. Za piernika nie przychodziło mi do głowy skąd się wzięły (bez sprośnych myśli, to nie to). Dwa dni mnie o to głowa bolała. Męża pytałam czy nie ma pomysłów :baffled: I w końcu przypomniało mi się że to przysiady które robiłam kiedyś rano żeby się przebudzić (wstałam przed 6 i przysypiałam nad kompem). Normalnie kamień z serca :rofl:

taka Laska to co się dziwić :-D:-D
Koles konkretny wali prosto z mostu ,a M o tym wiedział???

no powiedziałm mu.

a kiedyś też na studiach to miałam taką syt. że to M. mi mówił, że jeden kolega ma do mnie "coś", bo ja to ślepa na takie sygnały jestem i wszytsko biorę za uprzejmość i bycie miłym - serio!!! :sorry2::sorry2::sorry2:

no i poznałam takiego kolesia, miałam z nim jakiś fakultet, i fakt że to koleś mnie zaczepił pierwszy i tak zaczęliśmy sobie gadać, chodzić na okienkach na kawę, czasem się spotykać na piwo i takie po prostu rozmowy jak ze znajomymi. I M o wszytskim wiedział bo ja mu opowiadałam, i ciągle mówił że ten koleś coś do mnie ma, a ja swoje, że nie na pewno nie, on jest miły, my się kumplujemy i takie tam. I wkońcu się go po prostu zapytałam no i wiecie co mi odpowiedział..... :baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:

No bo bym się głowiła całą noc gdzie się podziała ... ja nienawidzę takich sytuacji ... a już jak zobaczę znajomą twarz i nie wiem skąd kogoś znam to już w ogóle (aż mnie głowa boli).
Np ostatnio miałam zakwasy w udach. Za piernika nie przychodziło mi do głowy skąd się wzięły (bez sprośnych myśli, to nie to). Dwa dni mnie o to głowa bolała. Męża pytałam czy nie ma pomysłów :baffled: I w końcu przypomniało mi się że to przysiady które robiłam kiedyś rano żeby się przebudzić (wstałam przed 6 i przysypiałam nad kompem). Normalnie kamień z serca :rofl:

:-D:-D:-D:-D:-D
no nie mogę przysiady. i 2 dni o tym myślałaś??!!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry