kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
moniqsan zauwazylam ze niektorzy na ciebie czasem zolza mowia:-) hmm dlaczego??:-)

ja nie wiemDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moniqsan zauwazylam ze niektorzy na ciebie czasem zolza mowia:-) hmm dlaczego??:-)

ja nie wiemhttps://www.babyboom.pl/forum/dziec...9-f259/mamy-majowe-2009-a-18750/index271.html
widziałyście kto mnie przywitał tylko jedna Paula Babole jedne![]()

Wlasnie zadzwonila do mnie sasiadka ze chce wpasc ok.19 do mnie , a u mnie.....burdel, gorzej niz zle. A M nie ma, balagan jest, sprzatac tez mi sie nie chce. Zrezszta jak siedze na BB to jakos zawsze nioc mi sie nie chce robic:-);-)

a o 19 leci do Gdańska (i wraca do Wawy, ale dopiero 0 24). Mieliśmy zjeść normalnie obiad a tu już ta godzina
A ja biedna o jednym serku wiejskim no i
pączku do kawy 

Skąd ja to znam
Posprzątaj rynek, zgarnij rzeczy do pierwszej szafki
stwarzaj pozory
I chyba tak zrobie:-)