reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

A ja nie zapisuję się dziś do AA :no:
M wyprawiłam na wieczorny wylot i siedzę sama. Wykąpałam Lili, dałam cyca i od 20 śpi. Coś jakaś niewyraźna dziś była (jak to mówię: błędne oczy), nie zdziwię się jak się jutro obudzi z katarem :unsure:

Marzenko, moja też wraca brudna :sorry2: Niepocieszające jest to że nie mobilizuje mnie ten fakt do chwycenia za mopa :no:
Ale od wczoraj Lili ma czyste kolanka :-) (dlatego dziś tatuś dostał dwudaniowy obiad, Confi, pozdrawiam :-D)

reklama
no mnie jakoś dziwnie też...
a dlaczego nie będiesz na AA???

Miałam na myśli fakt nieposiadania alko :sorry2:
A właśnie skąd Ty Marzenko bierzesz trunki jak M nie ma w domu? Sama biegasz do sklepu? W ten mróz? Z Nataszką? (oczywiście pytanie do innych mam też, ale jakoś tak mi się skojarzyło, że przecież Twój Sławek w rozjazdach a Ty zawsze o piwki :tak:)

ja podłogi myję co drugi dzień w kuchni i na przedpokoju a w pokojach 2 razy w tygodniu a i tak wiecznie mi się wydają brudne :sorry2: bo na panelach wszystko widać

reklama
Moniq ja np. wiedząc co nas w weekend czeka zaopatrzyłam się w piątek:tak: Poprosiłam teścia, żeby posiedził z Młodą, a ja pobiegłam na zakupy... i wówczas zakupiłam sobie trochę więcej pifffka... a tak to zazwyczaj jak jest Sławek i jedziemy do jakiegoś marketu to coś tam sobie kupię... czasami jakaś fajna promocja się trafi:tak: ostatnio mieliśmy przyjemność zakupić Carlsberga po 1,99 za puszkę:tak:

Do góry