Hej,witam Was:-)
Kurcze już 2h noszę się z zamiarem napisania...ale nie jest mi dane...dzieć
Ja wczoraj padłam, o 21:00 juz spałam...nawet nie zajrzałam do was

Malinko....dziękuje za pamięć,muuuaa:-)
Marzena...ja jestem chętna...tylko powiem szczerze że wolałabym jak się troszke ociepli...bo ta pogoda to jest masakryczna
Na pewno nie moge w ten weekend 6-7.02, będe robiona na Kleopatre
na egzaminie wizażu przez moją kuzynke w Krakowie

A i jeszcze co do transportu...ja mam auto coupe,jest 5 osobowy,także spoko,tylko 3 drzwiowy...będziemy musiały sprawdzić czy się zmieści fotelik,bo moja mała jeszcze jezdzi na przednim siedzeniu
Kasica....gratuluje samych piąteczek na egzaminie
Ty to zdolna bestia jesteś
:-):-):-):-)
Tikanis...Kubuś słodziak...no już też wędruje...za niedługo będzie biegał po mieszkaniu
Buzi od Nadinki:-)
Aga...Jagódka to faktycznie sporawa dziewczynka...ale jest śliczna...zobaczysz że teraz juz mniej będzie rosła
Mi też wszyscy mówią że Nadia jest duża
Moniqsan...moja mała tak samo w nocy robi takie akrobacje w łóżku że
nigdy nie wiem w jakiej pozycji ją zastane
ja ubieram jej bodziaka z krótkim rękawem...na to grubszego pajaca a i tak zawsze jest chłodnawa i odkryta...a w domu mamy raczej ciepło
Kurcze wybaczcie...bo nie wiem co jeszcze miałam napisać
Kurcze już 2h noszę się z zamiarem napisania...ale nie jest mi dane...dzieć

Ja wczoraj padłam, o 21:00 juz spałam...nawet nie zajrzałam do was

Malinko....dziękuje za pamięć,muuuaa:-)
Marzena...ja jestem chętna...tylko powiem szczerze że wolałabym jak się troszke ociepli...bo ta pogoda to jest masakryczna

Na pewno nie moge w ten weekend 6-7.02, będe robiona na Kleopatre

A i jeszcze co do transportu...ja mam auto coupe,jest 5 osobowy,także spoko,tylko 3 drzwiowy...będziemy musiały sprawdzić czy się zmieści fotelik,bo moja mała jeszcze jezdzi na przednim siedzeniu

Kasica....gratuluje samych piąteczek na egzaminie

Tikanis...Kubuś słodziak...no już też wędruje...za niedługo będzie biegał po mieszkaniu

Aga...Jagódka to faktycznie sporawa dziewczynka...ale jest śliczna...zobaczysz że teraz juz mniej będzie rosła

Moniqsan...moja mała tak samo w nocy robi takie akrobacje w łóżku że

Kurcze wybaczcie...bo nie wiem co jeszcze miałam napisać