Hej,witam Was:-)
Kurcze już 2h noszę się z zamiarem napisania...ale nie jest mi dane...dzieć
Ja wczoraj padłam, o 21:00 juz spałam...nawet nie zajrzałam do was

Malinko....dziękuje za pamięć,muuuaa:-)
Marzena...ja jestem chętna...tylko powiem szczerze że wolałabym jak się troszke ociepli...bo ta pogoda to jest masakryczna
Na pewno nie moge w ten weekend 6-7.02, będe robiona na Kleopatre
na egzaminie wizażu przez moją kuzynke w Krakowie

A i jeszcze co do transportu...ja mam auto coupe,jest 5 osobowy,także spoko,tylko 3 drzwiowy...będziemy musiały sprawdzić czy się zmieści fotelik,bo moja mała jeszcze jezdzi na przednim siedzeniu
Kasica....gratuluje samych piąteczek na egzaminie
Ty to zdolna bestia jesteś
:-):-):-):-)
Tikanis...Kubuś słodziak...no już też wędruje...za niedługo będzie biegał po mieszkaniu
Buzi od Nadinki:-)
Aga...Jagódka to faktycznie sporawa dziewczynka...ale jest śliczna...zobaczysz że teraz juz mniej będzie rosła
Mi też wszyscy mówią że Nadia jest duża
Moniqsan...moja mała tak samo w nocy robi takie akrobacje w łóżku że
nigdy nie wiem w jakiej pozycji ją zastane
ja ubieram jej bodziaka z krótkim rękawem...na to grubszego pajaca a i tak zawsze jest chłodnawa i odkryta...a w domu mamy raczej ciepło
Kurcze wybaczcie...bo nie wiem co jeszcze miałam napisać
Kurcze już 2h noszę się z zamiarem napisania...ale nie jest mi dane...dzieć

Ja wczoraj padłam, o 21:00 juz spałam...nawet nie zajrzałam do was

Malinko....dziękuje za pamięć,muuuaa:-)
Marzena...ja jestem chętna...tylko powiem szczerze że wolałabym jak się troszke ociepli...bo ta pogoda to jest masakryczna

Na pewno nie moge w ten weekend 6-7.02, będe robiona na Kleopatre
na egzaminie wizażu przez moją kuzynke w Krakowie

A i jeszcze co do transportu...ja mam auto coupe,jest 5 osobowy,także spoko,tylko 3 drzwiowy...będziemy musiały sprawdzić czy się zmieści fotelik,bo moja mała jeszcze jezdzi na przednim siedzeniu

Kasica....gratuluje samych piąteczek na egzaminie
Ty to zdolna bestia jesteś
:-):-):-):-)Tikanis...Kubuś słodziak...no już też wędruje...za niedługo będzie biegał po mieszkaniu
Buzi od Nadinki:-)Aga...Jagódka to faktycznie sporawa dziewczynka...ale jest śliczna...zobaczysz że teraz juz mniej będzie rosła
Mi też wszyscy mówią że Nadia jest duża
Moniqsan...moja mała tak samo w nocy robi takie akrobacje w łóżku że
nigdy nie wiem w jakiej pozycji ją zastane
ja ubieram jej bodziaka z krótkim rękawem...na to grubszego pajaca a i tak zawsze jest chłodnawa i odkryta...a w domu mamy raczej ciepło
Kurcze wybaczcie...bo nie wiem co jeszcze miałam napisać