reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Hej,witam Was:-)
Kurcze już 2h noszę się z zamiarem napisania...ale nie jest mi dane...dzieć:tak:
Ja wczoraj padłam, o 21:00 juz spałam...nawet nie zajrzałam do was:zawstydzona/y::sorry2:

Malinko....dziękuje za pamięć,muuuaa:-)

Marzena...ja jestem chętna...tylko powiem szczerze że wolałabym jak się troszke ociepli...bo ta pogoda to jest masakryczna:sorry2:
Na pewno nie moge w ten weekend 6-7.02, będe robiona na Kleopatre:-D na egzaminie wizażu przez moją kuzynke w Krakowie:baffled::-D:tak:
A i jeszcze co do transportu...ja mam auto coupe,jest 5 osobowy,także spoko,tylko 3 drzwiowy...będziemy musiały sprawdzić czy się zmieści fotelik,bo moja mała jeszcze jezdzi na przednim siedzeniu:tak:

Kasica....gratuluje samych piąteczek na egzaminie:tak:Ty to zdolna bestia jesteś:tak::tak::-):-):-):-)

Tikanis...Kubuś słodziak...no już też wędruje...za niedługo będzie biegał po mieszkaniu:tak: Buzi od Nadinki:-)

Aga...Jagódka to faktycznie sporawa dziewczynka...ale jest śliczna...zobaczysz że teraz juz mniej będzie rosła:tak: Mi też wszyscy mówią że Nadia jest duża:tak:

Moniqsan...moja mała tak samo w nocy robi takie akrobacje w łóżku że:szok: nigdy nie wiem w jakiej pozycji ją zastane:baffled: ja ubieram jej bodziaka z krótkim rękawem...na to grubszego pajaca a i tak zawsze jest chłodnawa i odkryta...a w domu mamy raczej ciepło:tak:

Kurcze wybaczcie...bo nie wiem co jeszcze miałam napisać:sorry2:

reklama
Też się przywitam
Ale jakoś nie mam nastroju.
Słabo się czuję (chyba niewyspana). M wychodził na lot po 7 i wstałam zaraz po nim (Lili też już nie spała). Ubrałam ją i mimo że była śpiąca i tarła oczka to wytrzymała aż do tej pory (ale wreszcie śpi).
A ja mam "piasek w oczach" i jakoś mnie głowa pobolewa. No ale co się dziwić jak poszłam spać o 3, wstałam o 7 i jeszcze w międzyczasie miałam pobudkę na cysia o 5:30 :sorry2:
Nawet mocna podwójna kawa nic nie zdziałała :baffled:

Miłego dnia dziewczęta :tak:

Iza Mirka, bądź zawsze grzeczną słuchaną i kochaną córeczką rodziców :tak: Wszystkiego najlepszego!!! (ciocia moniq i Lili już się poczęstowały :sorry2:)

Załączniki

• tort_prezent7.jpg
    tort_prezent7.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 24
Sto lat, sto lat niech zdrowo rośnie NAM!!!
a kto?? - Iza Mirka!!! Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesięcy!!!

2u4t08j.jpg

a teraz się witam :-)

pospalyśmy sobie z Jagą troszkę, wiec teraz lece podszykować obiadek, i zając się tematem, ktory był wspomniany podczas nocnej rozmowy :tak:;-)

Postaram się wpadac co jakis czas na BB, ale najpewniej zjawię się wieczorem po mojej "P jak..."

Aaaa..ja jeszcze do Ankzoc w sprawie wózeczka...ja polecam ten,jest swietny i ma wszystko czego potrzeba dla dzieciaczka....leciutki,rozkłada sie do pozycji leżącej,pasy pięciopunktowe ale można je tak fajnie odczepić że dzieciak może sie ruszać w wózeczku i dużo innych
Aria Oh Completo Peg Perego Kolory 2009 Kurier gratis ! [16077] - 749.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

Ale ten co ma Mmatysia też jest super:tak:
Sorki żźe w tym wątku:sorry2:

reklama
Do góry