reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Boszzz daj spokój z takim tematem:szok:
:-p:-p:-p:-p:-p:-p
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zorientowałam się jak było chyba 1005:baffled::zawstydzona/y:
he he he he
wiesz te co się najbardziej bronią zawsze pierwsze :-)
nie mam kandydata ;-);-);-);-);-)
:szok::szok::szok:
a wspólne wakacje to już przegięcie... to powinno być prawnie zakazane:tak:
dokładnie :-D:-D:-D:-D
a może jednak, co?? Pomożemy Ci... wirtualnie
dziękuję Kochana ale nie skorzystam :cool2::cool2::cool2:

reklama
:szok::szok::szok:
straszne Ty na prawdę z nią jedziesz???
ja warczałam jak Sławek bez uzgodnienia mamusię mi tu zaprosił na kawę:tak: a wspólne wakacje to już przegięcie... to powinno być prawnie zakazane:tak:

wiesz... ma to jedną zaletę - bedziemy mogli sobie z M pobyć wieczoramisam na sam... jakies plazowanie nocne, puby...

gorzej w dzien... M nie wyobraza sobie nas wszystkich na plazy... albo piwkowania wspolnego..:baffled::baffled::baffled: a to jego Mama...

Ja z Teściowa mam już jedne wspolne wakacje zaliczone-jak nie pracowałam (4 lata temu, to codziennie chodziłyśmy sobie z rana nad wodę, Ona sobie leżaczkowała, ja się opalałam i pływałam. Towarzystwowokół było pomieszane wiekowo, no i byla to stała ekipka... Wszystko bylo fajnie, dopóki nie zaczeła mi najeżdżać na mojego M (w sumie ja bylam dużo wyżej w jej hierarchi niż On...) -publicznie go "gnoiła"... i skończylo sie... Dopiero jak się dowiedziałam, że jestem w ciązy postanowilam "odnowić znajomość"...

no GŁUPIE baby!!! Wy stare??? No ejjjj.... Chodźcie jeszcze "po jednym", co??

Kasiu -no Ciebie akurat rozumiem. Dwójeczka, i to parka...ale może jednak??
Eeeee...no zanim ja bym teraz zaszła w ciąże...bo teraz to młoda za mała....to musiałabym juz wszystkie badania genetyczne za freee robić:-D:tak:

Dobranoc kochane ja się zwijam,zdrowie już nie te,plecy bolą:-D
Buzka:-)

reklama
no GŁUPIE baby!!! Wy stare??? No ejjjj.... Chodźcie jeszcze "po jednym", co??
wiesz gdybym ja miała M w domu - to kto wie... ale jak ja non stop sama jestem - to nie dziękuję:no: choć wiesz ja się nie zarzekam, bo zawsze moż się coś przydarzyć, ale świadomie raczej się nie zdecyduję:no:

Do góry