reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

no nawet nie w TV -ja tez wczoraj pisałam, że mojej siostrze ropa zamarzła w Megance... Tato miał problemy z odpaleniem swojego autka... Jedynie M jakos bez problemu do pracy dojezdza (ale On to moglby sobie na piechotkę pójść, bo pracuje jakies 400 m od domu:-D)
Chyba mi umknęło:sorry2:
A mąż to leniuch...no ale cóż mój do sklepu 200 m jedzie autem:baffled:

reklama
oj ja też!!
moja Teściowa wczoraj wieczorem nawet śledzila w google całe wybrzeże:baffled:...i np. rzucała haslami: Mielno, Dziwnów, Międzyzdroje... Oczywiście sprawdzała udogodnienia dla rodzin z dziećmi...a jakies ośrodki dla wypoczywających z Teściowymi??? grrrr
:szok::szok::szok:
straszne Ty na prawdę z nią jedziesz???
ja warczałam jak Sławek bez uzgodnienia mamusię mi tu zaprosił na kawę:tak: a wspólne wakacje to już przegięcie... to powinno być prawnie zakazane:tak:

Chyba mi umknęło:sorry2:
A mąż to leniuch...no ale cóż mój do sklepu 200 m jedzie autem:baffled:
tiaaaa na tej waszej jednokierunkowej???

reklama
Do góry