reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Gosia, Roxeen, bo tu jest inaczej od porodu :tak::-)
Ale niedługo wróci do normy, bo wszystkie będziemy miały dzieciaczki i będą tematy dziecięce, a nie czopowo - wodowe :tak:

Ratujcie mnie!!
Nadchodzą nerwy, wściekłość, złość, fochy i w ogóle!!
Nadciąga Asia - młodsza siostra S.
SZLAK MNIE TRAFIA!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roxi bardzo szybko ta położna u Ciebie wylądowała :-)
A Dziewczyny powiedzcie mi ile razy położna przychodzi do dzidziusiów??

Gosia, Roxeen, bo tu jest inaczej od porodu :tak::-)
Ale niedługo wróci do normy, bo wszystkie będziemy miały dzieciaczki i będą tematy dziecięce, a nie czopowo - wodowe :tak:

Ratujcie mnie!!

emilcia - spokojnie.... przyjdzie - pójdzie... ty się nie możesz denerwować :no:;-)
Położna była u mnie 3 razy - choc po pierwszym powiedziała, że może nie przychodzić to tylko wówczas jak rodzice sobie zyczą. Generalnie w kontraktach mają 4 wizyty. Nie wołałabym jej ale mi patrzy chłodnym okiem na ową "żółtaczke":wściekła/y: no ale chyba już sobie ten temat daruje.:-p

Witam serdecznie,
Kaja_10 - wszystkiego najlepszego dla Tymka.

A mnie dzisiaj rozbolał ząb, całą ciążę miałam z tym problem. Od września do listopada 2 x w tygodniu wizyty u dentysty. Umówiłam się na czwartek, idę usuwać dolną szóstkę. Mój M. będzie musiał zostać z małym :szok:. Mam nadzieję, że sobie poradzą, trochę się boję, bo Maksiu uspokaja się tylko przy cycusiu. :tak:

Malutki śpi, a ja nie mogę się na niego napatrzyć.

Patrysiu,no dziećmi to żeście się z mężem podzielili :) starszy-cała mamusia,a młodszy-cały tatuś :)
:-D:-D:-D
Ratujcie mnie!!

niestresuj się przyjedzie i pojedzie:tak:ps.co do położnych przy Dominisiu była raz(miała być jeszcze drugi raz ale jakoś niedoszła hehe)było dobrze ze synkiem co nie było potrzeby chodzić więcej ttylko jakby co to pod telefonem lub na ośrodek:tak:zobaczymy ile razy będzie teraz;-)tylko niestety się przeziębiła co trzeba poczekac aż wyzdrowieje:sorry2:

KAJA wiesz u mnie to ani jeden synek nie był pod lampami bo jak to można powiedziec nieprzeszedł żółtaczki takiej abym musiałą zostać ze synkami w szpitalu i pod lampy:tak:a powiem ze co nieco żółty był ale szybko samo mineło co myśle ze i u Tymka szybko minie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja właśnie powiesiłam fieranki:-D:-D:-D ale to też efektu nie przyniosło:no:;-);-);-) Myć okien nie będe, bo troche za zimno:-p;-)

Właśnie zauważyłam, że na drugim suwaczku mam napis "jestem szczęśliwą mamą" KŁAMSTWO!!! suwaczek się przestawił, a ja jeszcze nie ...:shocked2:

Ostatnia edycja:
Ja właśnie powiesiłam fieranki:-D:-D:-D ale to też efektu nie przyniosło:no:;-);-);-) Myć okien nie będe, bo troche za zimno:-p;-)

Właśnie zauważyłam, że na drugim suwaczku mam napis "jestem szczęśliwą mamą" KŁAMSTWO!!! suwaczek się przestawił, a ja jeszcze nie ...:shocked2:
no co ty za zimno :-Dps.a powiedz mi bo byłaś w szpitalu i w sumie miałaś mieć wywoływany poród...jednak jest dobrze i możesz czekać aż samo ruszy:confused:czy jednak wstawić się będziesz musiała bo teraz nie wiem niedoczytałam jak pisałaś:sorry2:

Emilcia zdolna bestia z Ciebie ;-) Gratuluję zaliczeń :-) A co do Asi to życzę Ci, żebyś szybko ją spławiła ;-):-p
Dormark, nie opuszczaj mnie:-(;-):-pA tak na poważnie to niech się w końcu rozkręci :-)
U mnie nie dzieje się kompletnie nic co miałoby zapowiadać zbliżający się poród:no:

reklama
Sylwkasz widze, ze u Ciebie podobnie jak u mnie serduszkowanie bezefektowe, a skurczybyki jak sie nie pokazały tak nadal ich nie ma. Chyba na mecie styczniówek nie zostane sama:p :D

Oj mysle, ze na pewno mnie wyprzedzisz :)

A mam do Was pytanie - jak minie 40 tc. powinnam sie zglosic do szpitala ? Jak wy robicie lub robilyscie, powinno sie zrobic jakies badania ??

U mnie nie dzieje się kompletnie nic co miałoby zapowiadać zbliżający się poród:no:

WITAJ W KLUBIE :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry