Witajcie Kochane!!:*
Sylwia witajcie w domku!! I w naszym BB -mowskim domku!! Cieszę się bardzo, że wróciliście, że serduszko naprawione!! Jesteście silni bardzo!! Cała Wasza Trójka!! Takiej wiadomości dziś potrzebowałam!! :-)
Co do mleczka. Mój Adaś ma 3 tygodnie i zjada mleczka ok 80-90 ml :-)
A co do kupek niemowlaczków

Adaś też miał musztardową, ale jak zaczęłam brać żelazo, które mi w szpitalu przepisali zaczął robić czarną i miał zaparcia. Wtedy odłożyłam moje mleko i dawałam mieszankę i kupka była z grudkami. Bardziej zółć wpadający w zieleń.
W ogóle jak dawałam mu tę mieszankę, to płakałam, bo czułam, że tracę kontakt z synkiem (jakieś moje jazdy

). Wczoraj wieczorem Adaś dostał w końcu cyca

Zjadł o 23, obudził się na karmienie dopiero o 5 :-) Był taki zadowolony, że znów płakałam :-) Teraz też mi wisiał na cycu, właśnie poszła kupka :-) Dzisiejsze wcześniejsze były musztardowe, więc ta na pewno też jest musztardowa :-)
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że mam najwspanialszego mężczyznę całego tego świata przy sobie... Ale on ma beznadziejną kobietę... Skrzywdziłam go bardzo... Muszę się poprawić

Nie mogę robić więcej tego co robię...
Dziewczyny szanujcie Waszych mężów i nie wyżywajcie się na nich, bo (tak jak u mnie) ktoś z jego rodziny coś powiedział... Popełniłam błąd... Ale dobrze, że zrozumiałam... Szkoda tylko, że tak późno...:-( No, ale najważniejsze, że mam postanowienie popracować nad sobą, nad humorami :-)
A powiedzcie mi!! Wy nadal macie te ciążowe humorki? Bo mi nie mija nic, a nic...
Adaś zasnął, a ma kupkę... Poczekam jeszcze z 5 minutek, bo przyjdzie następna i go obudzę...
A co do smoczków... Nie chciałam dawać, ale się nie dało... Jest to cud wynalazek

Adaś cmoka, ale jak śpi, to wypluwa
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100127/POWIAT16/876180026
Taki ktoś krąży wokół mojego osiedla...Strach z domu wyjść...