reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurcze a sprobuj zrobic kino w domu :-) zaslon rolete upraz popkorn i wyporzyczcie np shreka... bylo kiedys tak w superniani ze jakies dziecko sie kina balo i zrobili kino w domu, dzieci zrobily bilety i dawaly rodzicom a mama popkorna zrobila moze to bylby fajny pomysl na zabawe i przekonanie werci do kina no i ty mialabys zajecie i glowe zajetą czyms innym

reklama
Hej kobietki!!!

Ja dziś nareszcie trochę pospałam!Czuję że przydałoby sie ze 2 tygodnie odpoczynku najlepiej gdzieś gdzie swieci slonce:)

kazikz, lilijanna
- ceszę się bardzo, że z Waszymi dzidziami wszystko dobrze!!!

ewcia
- masz rację wybaw sie na weselicho, a potem do działania:)U nas jest duza szansa ze nasze blizniaki poczęly sie na naszej podrozy poslubnej:)Pewnie dlatego, że wgóle nie myslelismy o tym ze moze pojawicsie dzidzius...dlatego teraz tez tak chce, poprostu sie kochać, a co ma byc to bedzie:)

ewelinaK26 - my z moim K zaczelismy dopiero po @ po zabiegu, bo tak kazał moj gin. Trochę to trwało, bo co prawda @ przyszła szybko bo po 21 dniach ale za to trwała 15 dni!!! Tez wczesniej sie panicznie balam.

ola:*
a ile u Ciebie trwają cykle??Bo u mnie to owulka jest właśnie miedzy ok 14 dnia cyklu. Więc nie odpuszczaj dalej mezowi:)

She -
udanej imprezki zyczę!Mam nadzieje ze dzis juz lepiej sie czujesz!:)

aga34
- duza kobitka juz z Twojej Glorii:) ech Ci nasimężczyzni..sa tacy kochani..

missiiss
- miłych zajec zycze! No i idz do tego lekarza, to bedziesz wiedziała na czym stoisz!

aga80
- ja tnie miałam takich objawów

anetha
- Tobie też zycze milego spotkania ze znajomymi..a jesli chodzi o dzidzie, to przede wszystkim TY musisz byc gotowa nie tylko fizycznie ale tez psychicznie...

just - dzięki za kciuki!szczerze mowiac to mam juz dosyc lekarzy i badan..ale dla tego szczescia o ktore walczymy..zrobie wszystko!
Ech te hormony!!!:):):)

kaska-
bardzo sie ciesze ze masz lepszy humorek!:)I mysle ze pati ma swietny pomysl zeby przekonac wercie do kina:)

pati -- no to super ze egzamin dobrze poszedl!:) Swietny sen miał Twoj małzonek!I wiesz co ja mam wszystkie objawy tej choroby!:):):)

Ide posprzatac w pokoju, ale tak mi sie nie chce ze szok!!

Tak tu od wczoraj zaczęłyście gadać o sprzątaniu, prasowaniu i innych dziwnych rzeczach, od których czas szybko ucieka a człowiek się nachapie jak wariat, że dziś od rana normalnie jakby mnie zahipnotyzowało i mam już:
- poprane (no ostatnia pralka się pierze),
- obiad się gotuje - zupka jarzynowa - w końcu :-)
- upieczony placek z musem jabłkowym własnej roboty,
- posprzątałam królikowi, dalej obrażony waćpan jest - normalnie fochy strzela jak baba w ciąży :-D:-D:-D
- zaraz idę wynieść słoiki puste do spiżarki i nowe przynieść na górę, pewnie z 4 kursy mnie czekają, bo wolę po trochu nosić ;-)
- no i jak będzie mecz leciał do chcę poprasować, póki co nastawiam się psychiatrycznie :sorry2:

A mój A, jak się wczoraj o 19 położył, to wstał około 7 zażył lekarstwa i śpi dalej :no:. Normalnie jak facet jest chory to katastrofa, póki co gardło i mam nadzieję, że nic więcej nie będzie.

Kasiu jak to dobrze czytać takie Twoje lepsze posty - serducho się raduje.

Pati a propo niani, babeczka sporo fajnych pomysłów na dziecko ma, prawda?

Cześć ,
nie bylo mnie kilka dni , ale chyba nawet nikt nie zauważył bo sporo nas tutaj.
miałam ciężki tydzień i brak czasu na BB , mimo to i tak oWas myśle.
Byłam wczoraj u ginki . Z jednego jajnika torbiel zniknęła - to dobra wieść
natomiast z drugiego niestety NIE . Ale jest taka sama jak była , nie rośnie dlatego że brałam pigułki. jest wielkości jajnika i w zasadzie lekarka nazwała to nie torbielą a przerosniętym pęcherzykiem , który nie pękł.
Mam co jakiś czas przyjść na usg i podejrzec czy nie rośnie.
A ze względu na dalszy brak entuzjazmu mojego T na pojawienie się potomka wzięłam receptę na Evre (plastry).
Tak więc , starania nie wiadomo kiedy :-(Będę rzadziej zaglądać , żeby się nie nakręcać na ciąże.
Wam kochane życzę spokojnych ciąż , staraczkom - II kreseczek na testach .
Powodzenia i buziaki . Monika

Lucy F ,a Ty w końcu poszłas w koncu do tego gina ?:no:

No dziewczyny, egzamin zdany mysle,ze na 4 :-) luzakowo bylo, tylko w drodze na egzamin jechalam 40km/h masakra tyle sniegu znowu napadało:szok: ale spoczko dojechalam na czas :-)

zmykam obiadek odgrzac :-)

a potem jeszcze poczytam z bankowosci papa
moze dzis sie nie odezwe juz bo facet ma sprawdzac nasze testy wiec to potrwa a egzamin mam na 18sta wiec o kciuki prosze ponownie :-)

reklama
Pati trzymania kciuków ciąg dalszy nastąpił :-)

Ewela - gratuluję 4, ale trzymałam kciuki na 5 :-p A just była na badanku i ma przyjść jeszcze raz za dwa tygodnie.

A ja też od 30 minut latam po allegro i podpatruję. I tak sobie zaznaczyłam "fisher price" i stwierdziłam, że czasem można niezłe okazje trafić i muszę zacząć obserwować i a nuż się uda.

Póki co jutro jadę do rodziców i chcę zejść do piwnicy i poszukać swoje bajki z serii "poczytaj mi mamo" i chce zacząć czytać bajki swojemu ludzikowi :zawstydzona/y:

Czarna76 - czas szybko płynie, nie obejrzysz się a będziecie się o dzidzię starać.

Do góry