reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
Zbieram sie do domku...
do jutra....
buziaki....
do jutra....
buziaki....
agu_ska
Fanka BB :)
PLACKI ZIEMNIACZANE - kolejne słowo zakazane na forum
Kobetki proszę Was, unikajcie takich słów jak placki ziemniaczane, frytki, naleśniki , pierogi itp.
Agatko gdzie jesteś, pomóż, przecież jesteś takiego samego zdania jak ja :-(
Aga - ale ty też nie wymieniaj ich wszystkich razem - bo w tej chwili by mi wcale nie przeszkadzało zjeść wszystkiego po kolei. A co do twojego nerwa to wyobraź sobie ze ja mojego S prawie ostatnio pobiłam walnęłam mu w plecy i ma siniaka

V-Jolka - teraz to widzę że brakowało tu Ciebie

Kasiu - super wieści, już nie mogłam się doczekać. :-) Powodzonka na wizycie. Tylko niepotzrebne były te Twoje nerwy biedactwo!!!
Karolcia, Ola, Pati,Anetha, kasikz, Mississ witajcie i bądzcie pozdrowione

V-Jolka - teraz to widzę że brakowało tu CiebieGzdie ty byłaś jak Cię nie było.Zawsze poprawisz humor.
Miło mi to czytać...
Staram się jak umiem

Staram się jak umiem

karolcia świeca hmm ciekawa na pewno
Aga tzreba dawac mu szanse
Anetha moze i mi faktycznie
w takim razie oddaje teraz ja
swoją drogą ciekawa przesylka
Aguska pozdrawiam również
co do zakazanego slowa to ja dopiero ziemniaki obralam
tak sie zbieralam
Aga tzreba dawac mu szanse
Anetha moze i mi faktycznie
Aguska pozdrawiam również
co do zakazanego slowa to ja dopiero ziemniaki obralam
co do zakazanego slowa to ja dopiero ziemniaki obralamtak sie zbieralam
żebyś ty je do niedzieli usmażyła

Agatko gdzie jesteś, pomóż, przecież jesteś takiego samego zdania jak ja :-(
Jestem popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Padam z nóg dziewczyny -taki spacer to jest coś mega

Cześć Dziewczyny! Niestety muszę dołączyć do waszego grona w tak smutnych okolicznościach jak strata maleństwa. W ostatni czwartek (4.02) trafiłam do szpitala z lekkim krwawieniem i skurczami, byłam w 14tc i wszystko było do tego momentu super, ja swietnie się czułam przez cały czas ciąży, wyniki były super, chodziłam prywtnie do lekarza, (ciągle powtarzał, że jestem okazem zdrowia i jestem zdrow przyszłą mamą), ostatnio byłam u niego15go stycznia a 25go jeszcze mialam usg i wszystko było w porzątku, dzidzius sie dobrze rozwijał, serduszko pięknie biło, lekarz wykluczyl z. Downa, byłam strasznie szczęśliwa, że wszystko ok, aż tu nagle po tygodniu trafilam do szpitala i po usg okazalo się że dwoch lekarzy nie potrafi odszukać serduszka mojego maleństwa, zostałam na noc w szpitalu bo rano miałam mieć jeszcze komisyjne badanie, ale w nocy dostałam silnych skurczy i sama poroniłam, po czym odrazu wykonano mi jeszcze zabieg, zeby oczyscic macice. Rano miałam jeszcze badania krwi i stwierdzili, że wyniki mam wzorcowe więc puścili mnie do domu dając antybiotyk w tabletkach (amoksycylinę). Byłam w takim szoku, że jak najszybciej chciałam być już w domu, nie wypytałam dokładnie o wszytko, co się będzie ze mną działo, a ordynator jak byłam z nim pogadac, powiedział tylko, że teraz musze kontaktować się z moim ginekologiem. Niestety on jest teraz na urlopie i wraca dopiero za tydzień, a ja mam tyle pytań do niego. Może Wy będziecie mi mogły pomoc, chciałabym wiedzieć czy to normalne, że po poronieniu i zabiegu odczuwa się dość silne skurcze, wydaje mi się że tak, tak jak normalne jest krwawienie. W sumie to już piąty dzień i skurcze prawie zniknęły a krwawienie raz jest raz nie ma, gorączki też nie mam więc mam nadzieję, że wszystko wraca do normy. Ciekawi mnie też jak długo macica się goi i kiedy powinnam isc na wizytę kontrolną. Eh.... tak się złoszczę, że nie mogę się dodzwonić do mojego lekarza, ja tu teraz tak cierpię a on na urlopie. Nie wiem co mam ze sobą zrobić, męczy mnie bardzo takie siedzenie i nic nie robienie, włącze tv widze dzidzie, a to jakis film to reklama, a ja się nawet boję pomyslec, że przytulam moje maleństwo bo strasznie mnie wtedy serduszko boli. Bardzo bym chciała moc już ponownie probowac zajsc w ciążę, wiem, że to jest jeszcze bardzo wcześnie i że najbezpieczniej odczekc min. 3 m-ce i dopiero probowac, ale jak czytam ilu kobietom udalo się zajśc w ciążę i urodzić zdrową dzidzię nie odczekując tych 3ch m-cy to bardzo mnie kusi zeby probowac juz po drugiej @, wiem że nie koniecznie musi się udać odrazu, ale mam taką ogromną nadzieję. Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie pod względem fizycznym i lekarz nie będzie widział przeszkód zebyśmy mogli się znow starac o dzidzie jak najszybciej. Czytalam, że niektorzy lekarze pozwalają juz po pierwszym @, ale ja bym się aż tak wcześnie to bała. Co o tym myślicie, wiem, że pewnie już ten temat wiele razy był poruszany, ale jeśli któraś z Was odpisze to będę wdzięczna. Aha, i jeszcze chciałam zpytać, czy któraś z Was może polecić dobrego lekarza z Sosnowca albo okolic?
v jolka do niedzieli moge nie dac rady bo wpiatek wyjezdzam
he he juz sie biore za to
katkaa witaj. z tym czekaniem to chyba zalezy tez od zaawansowania ciazy.nie wiem jak to jest 14tygodniową. ja krwawilam z 5tygodni wiec to tez roznie bywa. trzy meisiace warto poczekac i porobic badania.ale faktycznie sa tacy co pierwszej @ nei doczekaja i jest ok.
katkaa witaj. z tym czekaniem to chyba zalezy tez od zaawansowania ciazy.nie wiem jak to jest 14tygodniową. ja krwawilam z 5tygodni wiec to tez roznie bywa. trzy meisiace warto poczekac i porobic badania.ale faktycznie sa tacy co pierwszej @ nei doczekaja i jest ok.
reklama
agu_ska
Fanka BB :)
Witaj Katkaa na forum - mocno przytulam !! Strasznie mi przykro.
Co do skurczy - to obkurcza ci się macica i to jest normalne - nie bierz nospy bo ona temu zapobiega. Ja jestem przykładem zajścia po pierwszej @
Jestem teraz w 17 tygodniu.
Co do skurczy - to obkurcza ci się macica i to jest normalne - nie bierz nospy bo ona temu zapobiega. Ja jestem przykładem zajścia po pierwszej @