reklama
hmm moze plan Missiiss sklep z ciuszkami dla maluszkow? albo ogolnie jakeis ciuchy jeszcze
na sklep z ubraniami dla dzieci złożyłam ja...
a żłobek?
żłobek?
tez nad tym myślałam, ale:
1. u nas nie ma takiego lokalu, który by się nadawał
2. warunki sanepid owskie są takie, ze ho ho
3. inwestycja przerasta nasze możliwości
tez nad tym myślałam, ale:
1. u nas nie ma takiego lokalu, który by się nadawał
2. warunki sanepid owskie są takie, ze ho ho
3. inwestycja przerasta nasze możliwości
daleko czy nie na paliwo sporo by sie wydalo![]()
niby nasz seicento nie pali dużo.
ale juz kiedyś liczyliśmy
na same dojazdy codziennie do wawki
wydalibyśmy ok. 400 zł

ale juz kiedyś liczyliśmy
na same dojazdy codziennie do wawki
wydalibyśmy ok. 400 zł

GosiaLew
Fanka BB :)
Witam
Dziewczyny, ale produkcja, nie jestem w stanie tego nadrobić, a mam 2 dni prawie zaległości. Dziś to w ogóle jakiś przypływ weny twórczej.
A u mnie @ doprowadza mnie do szału, bo mam straszną huśtawkę nastrojów, zjadłam już dwa opakowania alpejskiego mleczka w ciągu ostatnich dwóch dni.(czeka mnie normalnie wizyta na siłce po @) I jeszcze mam ciężki tydzień pracy, w piątek muszę jechać do Poznania i w weekend też praca - tragedion

byle do przyszłego wtorku, bo wtedy dopiero wolne.
Dziewczyny, ale produkcja, nie jestem w stanie tego nadrobić, a mam 2 dni prawie zaległości. Dziś to w ogóle jakiś przypływ weny twórczej.
A u mnie @ doprowadza mnie do szału, bo mam straszną huśtawkę nastrojów, zjadłam już dwa opakowania alpejskiego mleczka w ciągu ostatnich dwóch dni.(czeka mnie normalnie wizyta na siłce po @) I jeszcze mam ciężki tydzień pracy, w piątek muszę jechać do Poznania i w weekend też praca - tragedion

no właśnie
dziewczyny..
może wy nam coś doradzicie
otóż
mieszkamy na wsi, dość dużej wsi, która jest wsią gminną
w skład gminy wchodzi 52 sołectwa
Ogólna liczba mieszkańców stanowi 8278 osób
W "mieście" (szumnie i nieprawdziwie nazwane) znajduje się:
- 7 sklepów spożywczych, w tym 2 mini markety
- 1 sklep z odzieżą dla dorosłych
- 1 apteka
- 4 sklepy "chemiczne"
- 2 sklepy z farbami i art. malarskimi
- przedszkole
-szkoła podstawowa
-gimnazjum
- ZSZ i Technikum wieczorowe.
Jak myślicie, co mogłoby tutaj "wypalić"?
No i zapomniałam dodać
są 3 kebaby!

są 3 kebaby!

400 albo i lepiej.najgorszy jest wlasnie wklad wlasny w kazdy interes. by zarobic trzeba wylozyc
dlatego staramy sie te dotacje
reklama
agu_ska
Fanka BB :)
Już odpisuje - po kolei:-)O jak fajnie, że tak szybko się udało, to bardzo pocieszające, a nie bałaś się, że to za wcześnie? Co na to lekarz? zdążyło Ci się wszytko wygoić? Długo czekałaś na @? Zdążyłaś zrobić wszystkie potrzebne badania? Przepraszam za to pytanie ale w którym tyg straciłaś maleństwo? miałaś zabieg?
Gratuluje CI z calego serca, bardzo bym chciała żeby nam też się tak udało.
Miałam zielone światełko od gina więc sie nie bałam i do tego jego rada żebym się nie bała bo każda ciąza to osobny twór. Lekarz chociaż pozwolił to zdziwił się jak przyszłam po miesiącu od wizyty kontrolnej

Po 2 tygodniach po zabiegu byłam na wizycie i stwierdził że wszytsko się zagoiło i jest czyściutko i po pierwszej @ będzie można juz sie starać. Ja straciłam w 9 tygodniu i miałam zabieg. I dzięki za gratulacje. Zobaczysz i ci się uda donosić szczęśliwie ciążę tylko nie poddawaj się