Andzia76 ja po cc, pokarm mi właściwie znika mały jadł ładnie przez trzy dni, teraz mam 4 laktatory w domu i się nie najada niemam juz czego ściągać właściwie to jedziemy już na butli, czuję się przez to okropnie i serce boli, co do serduszkowania to mi krwawienie ustalo, po trzech dniach wrócio ale bardzo słabe i już sama nie wiem czy można czy nie - druga sprawa to kiedy młody ciagle wojuje:-zawstydzona/y:
No właśnie, pokarmu to też za wiele nie mam. Jak ściesne sutki, to pojawiają się jakieś kropelki. Położna mówiła, że jak coś jest to dobrze, bo dzidziuś sobie naciągnie, a czym częściej będzie się go przystawiać, to będzie więcej pokarmu. I kazała całkiem butle odstawić. Skutkiem tego prawie nie śpie od poniedziałku, bo mały non stop na cycu. Tylko krótkie drzemki. I po kąpieli jest spokój przez jakieś 3 godzinki. Na razie nie poddaje się, zobaczymy co będzie dalej.
Laktatorem po prawie godzinnej męczarni ściągnęłam tylko 10 ml.

postanowiłam dzisiaj przymierzyć spodnie sprzed ciąży, wtedy ciut za duże i co się okazało? że zatrzymują mi się w połowie udno ale jeszcze 14 kilo do zrzucenia.... dżizes! powiedzcie, że przy karmieniu piersią za 3 miesiące już ich nie będzie!

Ale na pączka też się wczoraj skusiłam.

U mnie z 22 kg pozostało jeszcze 11.

Babki po cc - Smarujecie czymś blizny? Ja mam dermatix ale może macie jakieś lepsze patenty?
.
Ja jeszcze nie smaruje. Ale jak ktoś zna jakieś specyfiki, to też chętnie o nich poczytam.
Ej, ej :-) Wróciłam do świata żywych
Dzisiaj mieliśmy z Olisiem kontrolę kardiologiczną (wszystko jest super, następna kontrola za 1,5 roku) i Tomek siedział z Jessi 4 godziny w domu. Już mi w życiu nie wypomni, że czegoś nie zdążyłam zrobićTak mu córcia dała popalić, że biedak nawet śniadania nie miał kiedy zjeść, dobrze mu to zrobi, może schudnie troszkę ;-)
Wiecie co ja to chora na umyśle jestem, ledwo co mi się wszystko wygoiło po porodzie, a ja już myślę o trzecim dzieckuMieliśmy czekać do 2012 roku, ale nastąpiła zmiana planów i po prostu nie będziemy stosować żadnych środków anty i zobaczymy co nam los przyniesie
Ohoooooo, Bin Laden w pieluszce się budzi:-)

Trzecie - podziwiam.

Ostatnia edycja: