Agacia82
Mami :)
no to pokaz siępodciełam,mocno wycieniowała,zafarbowałam(mokka + pasemeczka) no i grzywka![]()

A niemąż Cię poznał ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to pokaz siępodciełam,mocno wycieniowała,zafarbowałam(mokka + pasemeczka) no i grzywka![]()
jak otworzyłam mu wczoraj drzwi to oczy wywalił jak by conajmniej sie dowiedział,ze milionerem zostałno to pokaz się
A niemąż Cię poznał ?![]()
ja u fryzjerki byłam wczoraj:-)
a dzis wieczorkiem chyba zatrudnimy kobietę teścia i skoczymy sobie na jakieś żarełko i piwko:-)
Mopusiu u nas tez byla kiepawo jak siedzielismy razem w domku,ale jak tylko pojechal na delegacje to odzylismy:-)Ale zazdroszczę ja nie mam totalnie nikogo kto zostałby z Pati tak żebyśmy mogli razem z M wyjsć od urodzenia Pati tylko raz byliśmy razem na weselu (wtedy w lipcu, co kiecki szukałam gorączkowo) i przez to, tak mysle, nasze małzenstwo to wlasciwie tylko na papierze ostatnio jest :-(zeby nie powiedziec " szlag trafił ", moze kiedys bedzie jeszcze dosc sił zeby to jakos posaklejac
oooooo to ja tez czekam na relacjęJa tez byłam u fryzjera wczorajale ja tylko obcięłam włoski
![]()
słońca wy moje jedyne kochane, z was to prawdziwe anioły , nie byłam świadoma ze tak sie bedziecie martwici dopiero teraz odpaliłam komputer
Fifi jeszcze jest "nijaki" , wieczorem znow temperatura byla powyzej 39 , ale od rana utrzymuje sie w normie , dzis tez kupy jeszcze nie bylo uff. Gardziolko ma czerwone ( chyba po mnie ma tendencje do czestych stanów zapalnych gardla, miałam identycznie w dzieciństwie). Apetytu brak niestety, niby lata po mieszkaniu i rozrabia ale po oczkach widzę że cos jeszcze mu dolega.
Pyciolku pokaż sie w nowej fryzurce;-)