reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kms moja koleżanka robi takie różne cuda na szydełku, ale nie wiem czy miałaby teraz czas na komercję. Właściwie każdy wzór z fotografi potrafi zrobić.

A ja próbowałam namówić babcię m. żeby ignaśkowi zrobiła, to ona stwierdziła, że zrobi Krystianowi i potem Igi będzie chodził. Tylko Krystian to on nie chce chodzić w sweterkach, on już za duży, męskie bluzki i bluzy go kręcą ;-).

reklama
boozqowa ten leżaczek identyczny jest w Zośkowym żłobku... niestety z jego jakością to tak nie bardzo wygląda... i pod nóżkami ma takie twarde plastiki i jak Zośka kopie to obija sobie piętki.... ogólnie nie polecam.....

:szok:
KMS moja koleżanka robiła na zamówienie :tak::tak:

My mamy komplecik z dzianiny - sukienkę (z krótkim rękawem niestety, ale dam jej białe body z długim rękawem) i sweterek. Ale to dostaliśmy.
Jeśli macie sklep z dewocjonaliami u Was to tam mogą być bardzo ładne ubranka do chrztu :)

edit:
Karolinusia wklejała niedawno link do sukienki z dzianiny ;) tu:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wka-dla-naszych-maluszkow-25435/index451.html

Dziękuję :-) właśnie pamiętałam,że to Ty albo Karolinusia - tylko ja leniwa i szukać mi sie nie chciało :zawstydzona/y:
szukam w necie i kilka w oko wpadło, może nie koniecznie cały wzór sukienki ale choć sam "scieg", "oczka" - jak to się fachowo zwie :sorry:swoja drogą to ceny "lekko" przesadzone :szok::szok::szok: http://www.abrakadabra.sklep.pl/?p0=56&p1=57 jeszcze kilka tygodni temu były w tych cenach z przed przeceny.... zarabiali w sezonie zimowym a co :-D

kms moja koleżanka robi takie różne cuda na szydełku, ale nie wiem czy miałaby teraz czas na komercję. Właściwie każdy wzór z fotografi potrafi zrobić.

A ja próbowałam namówić babcię m. żeby ignaśkowi zrobiła, to ona stwierdziła, że zrobi Krystianowi i potem Igi będzie chodził. Tylko Krystian to on nie chce chodzić w sweterkach, on już za duży, męskie bluzki i bluzy go kręcą ;-).

na allegro widziałam :-) ktos sobie dorabia własnie na takich komplecikach robionych na drutach

:-D:-D:-D eeee wiadomo, Krystiam już młodzieniaszek i w babcinych sweterkach nie bardzo widzi mu się śmigać :tak:;-)

kms na żywo te galileo jest super:tak:

dla mnie troszkę cena była za wysoka ale jakbym miała kaskę to bym je kupiła:-)

Jakoś bardziej mi się widzi to pierwsze, ale Maja ma matę i leżaczek- bujaczek z serii Rainforest więc nie wiem... W sumie to nie długo leżaczek bujaczek pójdzie w odstawkę bo jest do 9 kg. I już nawet rozglądam się za drugim, do 18kg. I też takie dwa mi się podobają:

Fisher Price LEŻACZEK 3w1 CUDOWNA PLANETA T4145 (917176975) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE Leżaczek Fotelik Bujaczek 3w1 +KUBUS (928257769) - Aukcje internetowe Allegro

Martynka myślisz, że opłaca Ci się kupować nowy leżaczek?? Przecież niedługo Maja zacznie siadać i wtedy może być niebezpiecznie. Wiem od koleżanek- mamuś starszych dzieciaczków, że dziecko potrafi się tak przechylić, że :szok::szok::szok:

boozqowa a widziałas te krzesełka fishera na żywca? bo ja właśnie szukam krzesełka do karmienia niepokrytego ceratka i te chyba takie są co?

No właśnie nie widziałam ich... Ale może zapytać któregoś ze sprzedających na allegro z czego wykonane są te siedziska?;-)
Też mi się wydaje, że to nie jest ceratka...

reklama
Do góry