witam
ja na syzbko w trakcie sprzatania
polozna juz byla, mnie dzis mala juz pomalu meczy...
wiecznie potrzebuje uwagi albo cyca - ciezko cos zrobic tym bardziej ze ma problem ze smoczkiem - nie umie zassac....
z butelka tak samo - otworzy buzie i nie umie smoczka zlapac... - meczace to jest 
no ale polozna stwierdzila ze mala ma plesniawki kazala kupic w aptece AFTIN - uzywala ktoras do swojego dziecka??
ide dokanczac sprzatanie bo potem chce farbowac wlosy i obcinac grzywke
wkleje zdjecia wieczorem ;-)
dobra zmykam sprzatac poki mala jeszcze drzemiw bo potem to sie juz usra z robota....
ja na syzbko w trakcie sprzatania
polozna juz byla, mnie dzis mala juz pomalu meczy...

wiecznie potrzebuje uwagi albo cyca - ciezko cos zrobic tym bardziej ze ma problem ze smoczkiem - nie umie zassac....
z butelka tak samo - otworzy buzie i nie umie smoczka zlapac... - meczace to jest 
no ale polozna stwierdzila ze mala ma plesniawki kazala kupic w aptece AFTIN - uzywala ktoras do swojego dziecka??
ide dokanczac sprzatanie bo potem chce farbowac wlosy i obcinac grzywke

wkleje zdjecia wieczorem ;-)
dobra zmykam sprzatac poki mala jeszcze drzemiw bo potem to sie juz usra z robota....

to czym ci grozi,no sory szans nie ma,
,ale bardzo mi sie to nie podoba.Cieżko doradzić coś co by trafiło do jego głowy,ale na pewno rozumiesz ,ze jak mu pozwolisz ,nic nie zrobisz to tak będzie ,a w końcu jest twoim mężem ,a teściom nic do waszego małzeństwa.
Tylko mogła zadzwonić wczoraj
bo powiedział ze nie ma za co
Teściowa teściową ale teraz ty jesteś szczęśliwą właścicielką próżniaka. 
;-)
Na ile mu pozwolisz na tyle będziesz do końca życia koło niego dryndała
.