reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama

No wlasnie mnie tez dziwi co dziewczyny tutaj pisza. Z jednej strony narzekaja, ze maja skurcze, ze laduja w szpitalu, a potem czytam, ze jedna urzadza pokoj dla dziecka, inna myje okna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Powagi troche laski kochane!

Dokladnie:tak: zgadzam sie w 100%:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W pierwszej ciąży musialam leżec plackiem od 4 m-ca i przeżyłam, a Wam juz tak niewiele zostało. Wrzuccie na luz, dzieci najważniejsze.

zgadzam się z wami. Paulka oszczędzaj się... ja rozumiem, że jakbyś czuła się świetnie i w ogóle, ale obecnie chyba Ci odbiło :-p

Ja owszem dzisiaj mam zamiar umyć okna, a właściwie jedno, ale to w pokoju dziecka i mogę to robić na siedząco, bo mam wielki parapet przy oknie i blat.

No to się dziewczynie dostało. I całkowicie sobie na to zasłużyła. Nie tylko od głaskania po głowie tu jesteśmy.

Ja na swoje okna już też patrzeć nie mogę. Którejś soboty muszę P do roboty zagonić.

A ja dziś 200%normy wykonałam. Jakiegoś rzadko u mnie spotykanego powera dostałam, trzeba było wykorzystać - posprzątane, poprane, poprasowane, ciuszki Zosi pięknie ułożone w szafie i dzięki temu z grubsza wiem co jeszcze muszę dokupić. Teraz 2godzinny relaksik i do przedszkola.

Kochane leże w łożku i słonce mi świeci w okno i widze jakie okna są brudne :-( chyba ide sie wykąpac i tak delikatniutko po malutku je umyje...a jak skoncze prasowanie to powrzucam zdjecia na zakupowy :)

Tak -mądre idź popodnoś ręce do góry, niech Cie jeszcze przewieje TO NA PEWNO DZIDZI WYJDZIE NA ZDROWIE:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :angry: :angry: :angry: :angry: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

ps AAAAA opr juz dostałas -to ok -bo tak weszłam i akurat na Twojego posta trafiła -peszek hehe

reklama
Korzystajac z przerwy od allegro :)-D) moze doswiadczone mamusie napisalyby jak sie jezdzi wozkiem dzieciecym? Chodzi mi na przyklad o technike pokonowania schodow w gore i w dol, zjezdzania i podjezdzania pod kraweznik itp. :tak:
Mozecie sie podzielic ta tajemna wiedza?

Do góry