reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

W końcu kupiłam małemu ubranko do chrztu i jestem tak happy, że się pochwalę;-)
Jedyne jakie znalazłam w odpowiednim rozmiarze. Pani w sklepie myślała, że chrzcimy ponad roczne dziecko:-D:sorry:

Załączniki

• DSCF1342.JPG
    DSCF1342.JPG
    18,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF1339.JPG
    DSCF1339.JPG
    26 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF1343.JPG
    DSCF1343.JPG
    18,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSCF1349.JPG
    DSCF1349.JPG
    34,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Amelkowa mi sie ani chusty ani nosidełka nie podobaja:no::tak:

ze wzgledów estetycnych.... bo wydaje mi sie ze baba wtedy robi za tragarza takiego:confused2: ja to sobie wyobrazam siebie maksem w tej chuscie zgarbionej.. ijeszce nie daj boze bez obcasów(nawet nie umie w płaskim chodzic:rofl2:)

to tylko moje zdanie:tak: niokomu nie mówie, ze nie moze, ale siebie sobie w tym nie wyobraam:tak::tak:

czarodziejka super:tak:

J@goda@ dzięki za rady na pewno wiem już więcej i mam nadzieję, że uda mi się coś znaleźć fajnego w dobrej cenie.
Widzę, że u Was na topie ubranka do chrztu. My chrzciliśmy Adasia w Święta Bożego Narodzenia, bo akurat z Anglii przyleciała siostra M a jest chrzestną. Co do ubranek to przeraziłam się cenami i zdecydowaliśmy, że poszukamy czegoś na allegro. Kupiliśmy Adasiowi komplecik taki jasno-beżowy ( spodenki, koszula i sweterek), ale w końcu ubrał się w garnitur sztruksowy, który uszyła mu babcia bo w nim wyglądał najlepiej. Z kupionego zestawu wykorzystaliśmy tylko koszulę. Kombinezon dostał w spadku po córeczce kuzynki, bo kupiła za mały i leżał nieużywany. A że był troszkę dziewczęcy, odpruliśmy kwiatki itp i pasował jak ta lala :-):-):-).

Bylasiu grunt to pomysłowość ;-)

Petinko :-D:-D myślę że teraz dla naszych dziecków to też bez znaczenia ;-):-D:-D My też idziemy po najmniejszej linii oporu - ja kupiłam jej tylko białego bodziaka, spodenki polarkowe żeby jej było ciepło w nóżki i biały szalik i czapkę, a sukienkę i kurtkę dostaliśmy, buciki da mama chrzestna :-)
jeszcze dzisiaj idziemy rajstopki frotte kupić;-)

Poszukuję kozaczków i bolerka ecru (też sobie kolor wymyśliłam :-p). Ale jakoś nic innego mi nie pasuje, bo futerko i sukienka są ecru. Może któraś z Was gdzieś widziała???

Amelkowa, gatta produkuje piękne rajstopki :-)

Taką sukieneczkę kupiłam:
http://www.allegro.pl/item920956066_sliczna_sukieneczka_ekri.html

zastanawiam się w jakim kolorze powinno byc body?

Ostatnia edycja:
Też myślałam o białym, ale jakoś mi się gryzie z ecru - sukienki. Ten ecru w rzeczywistości jest bardziej zółty.

reklama
Do góry