reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jak ja chrzciłam Filipa, to miał 7 tygodni i w domu był ubrany tak zupełnie zwyczajnie (nawet nie pamiętam jak), tylko do kościoła miał białą kurtkę i niebieskie spodenki. Prawdę mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że dziecko powinno być jakoś szczególnie ubrane w domu:-) Ale jemu było wtedy wszystko jedno, przespał całą imprezę:-D

Ja małemu pod spód też nie zakładam nic specjalnego. Założę mu zwykłe body i śpioszki, a na salę spodenki sztruksowe i taką bardziej elegancką koszulkę, które dostał pod choinkę od cioci:-) tylko na wierzch potrzebowałam jakiś cieplejszych spodenek i kurteczki żeby nie zmarzł:happy:

Iza sukieneczka cudowna... aż kusi żeby postarać się jeszcze o małą księżniczkę;-)

reklama
Tu kilka aukcji z bolerkami które mogą fajnie wyglądać:-)

Boska jesteś, dzięki :-)

Przejdę się do H&M - a jak nie będzie tego body (piszą, że najnowsza kolekcja), to kupię na allegro :-)

Kupiłam jeszcze jedną sukieneczkę - też słodka (kolor - stare złoto).

Ostatnia edycja:
Odnośnie tego wesela na które idziemy pod konie kwietnia..co sądzicie o takim ubranku:?
Piękny elegancki komplecik dla chłopca + GRATIS! (922847797) - Aukcje internetowe Allegro

Izaa tam sa chyba zielone listeczki nie? moze taki seledyn lub jaśniutenki zieleń? ewentualnie kolor sukienusi :tak:

Adaś miał bardzo podobny komplet do chrztu. Kupiliśmy tez na allegro rozmiar 68, ale okazał się za duży ( Adam był chrzczony w grudniu) i wykorzystaliśmy tylko koszulę. Ale jest naprawdę bardzo fajny:-):-):-)

Odnośnie tego wesela na które idziemy pod konie kwietnia..co sądzicie o takim ubranku:?
Piękny elegancki komplecik dla chłopca + GRATIS! (922847797) - Aukcje internetowe Allegro

Super komplecik:tak: My do chrztu mamy takie same spodenki tylko ocieplane z miśkiem na dole:-) dzisiaj małemu przymierzaliśmy i wyglądają świetnie:-)

Ja już niedługo też będę szukała czegoś na weselę, bo podejrzewam, że w to co mamy Szymek do kwietnia się przestanie mieścić;-):-D

reklama
Czapeczka z daszkiem miodzio :-) Bardzo mi się podoba.

Shenkoka, tak tam są zielone listki - taka zgniła zieleń.

Do góry