Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-dnie chciałam do ciebie startować z g... W ręku :d
Tak myślalam że to Ty ale byłam zaaferowana sprzataniem po psie i jak sie cofnełam to już sobie poszłaś. Nie chciałam do Ciebie startować z g... w rękuTo co jutro mniej wiecej o tej samej porze w mniej wiecej tym samym miejscu?
Świetne zdjecia tylko wam pozazdroscic spodkaniapotwierdzam, spotkanie bardzo fajne.....mala tylko zaczela mi w drodze powrotnej plakac...ale jakies 10 km od domu, wiec nie tak najgorzej.... zalaczam fotki....tak sie wlsanie zorientowalam,ze banany nigdzie nie mam....
SuPeR!!!!:-):-):-):-)potwierdzam, spotkanie bardzo fajne.....mala tylko zaczela mi w drodze powrotnej plakac...ale jakies 10 km od domu, wiec nie tak najgorzej.... zalaczam fotki....tak sie wlsanie zorientowalam,ze banany nigdzie nie mam....
ZGADZAM SIĘ OD SAMEGO PATRZENIA MI ŚLINKA LECITak wyzerka jak nici niech tu teraz ktoras sprobuje narzekac
![]()
BIEDNE DZIECIACZKI, ZA CO ONE TA KARE MIAŁYKatrenki za to zdjecie to naprawde w dooopsko powinnas dostacapropo nie wiedzialam ze taki pulpet ze mnie
![]()
tzn ze nadwage mam to owszem ale ze az tak....
![]()
dziewczyny wy poprostu nam zazdroscicie tej wyzerki,,,, te zrolowane cos bardzoooo dobre ale jak mi pyszczycho wypalilo to nie moglam mowic- takie ostre hehehe
a dzieciaki za kare na koniec w kacie sie nie zmiescily![]()
PRZESADZASZwygladam na tych zdjeciach jak duzy paczek... masakra hehe![]()
i bylo mi się chwalicEtna pisalam juz Martolince ze mozna by Cie niecnie wykorzystacponiewaz trafilas na darmowe warsztaty z kieszonki to moze spotkalybysmy sie w trojke i bys nam pokazala co i jak? Ja niedlugo dostane moja tkana, Martolinka juz dostala... To co, moze spotkanko?
i bylo mi się chwalic
ja jestem za spotkaniem, tylko gdzie i kiedy???
Może w połowie drogi![]()