reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spotkania, imprezy, balangi ;)

Tak myślalam że to Ty ale byłam zaaferowana sprzataniem po psie i jak sie cofnełam to już sobie poszłaś. Nie chciałam do Ciebie startować z g... w ręku :D To co jutro mniej wiecej o tej samej porze w mniej wiecej tym samym miejscu?

reklama
potwierdzam, spotkanie bardzo fajne.....mala tylko zaczela mi w drodze powrotnej plakac...ale jakies 10 km od domu, wiec nie tak najgorzej.... zalaczam fotki....tak sie wlsanie zorientowalam,ze banany nigdzie nie mam....
Świetne zdjecia tylko wam pozazdroscic spodkania:happy:

Etna pisalam juz Martolince ze mozna by Cie niecnie wykorzystac :-D poniewaz trafilas na darmowe warsztaty z kieszonki to moze spotkalybysmy sie w trojke i bys nam pokazala co i jak? Ja niedlugo dostane moja tkana, Martolinka juz dostala... To co, moze spotkanko?

potwierdzam, spotkanie bardzo fajne.....mala tylko zaczela mi w drodze powrotnej plakac...ale jakies 10 km od domu, wiec nie tak najgorzej.... zalaczam fotki....tak sie wlsanie zorientowalam,ze banany nigdzie nie mam....
SuPeR!!!!:-):-):-):-)
Tak wyzerka jak nic :-D i niech tu teraz ktoras sprobuje narzekac :crazy::-D
ZGADZAM SIĘ OD SAMEGO PATRZENIA MI ŚLINKA LECI:tak:
Katrenki za to zdjecie to naprawde w dooopsko powinnas dostac :wściekła/y::wściekła/y: apropo nie wiedzialam ze taki pulpet ze mnie :confused2: :crazy: tzn ze nadwage mam to owszem ale ze az tak.... :eek::confused2::confused2:

dziewczyny wy poprostu nam zazdroscicie tej wyzerki,,,, te zrolowane cos bardzoooo dobre ale jak mi pyszczycho wypalilo to nie moglam mowic- takie ostre hehehe

a dzieciaki za kare na koniec w kacie sie nie zmiescily :-D:-D:-D
BIEDNE DZIECIACZKI, ZA CO ONE TA KARE MIAŁY:-D
wygladam na tych zdjeciach jak duzy paczek... masakra hehe:-D
PRZESADZASZ:tak::tak:

Etna pisalam juz Martolince ze mozna by Cie niecnie wykorzystac :-D poniewaz trafilas na darmowe warsztaty z kieszonki to moze spotkalybysmy sie w trojke i bys nam pokazala co i jak? Ja niedlugo dostane moja tkana, Martolinka juz dostala... To co, moze spotkanko?
i bylo mi się chwalic :-p:-p:-p
ja jestem za spotkaniem, tylko gdzie i kiedy???
Może w połowie drogi :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry