mam bajkomaniaka w domu,który się wycisza przy bajkach.![]()
Mój syn to samo , jak oglada bajki to mozna do niego mówic jak do ściny nic nie słyszy

Dziękuję za miłe przyjęcie :-)
Kerna do Krosna nie tak daleko. Może uda nam się kiedyś spotkać w realu? Zapraszam na spacer po parku Łańcuckim, oczywiście jak będziesz mogła :-)
A moje dziecko nałogowo ogląda teletubisieNormalnie nie mogę ją odciągnąć od ekranu, dlatego tylko raz dziennie jej to włączam.
M właśnie wrócił i będę kończyć bo podobno ma coś ważnego do roboty na kompie. Na dzisiaj się żegnam a jutro pewnie tylko na chwileczkę zaglądnę bo będziemy jutro zaczynać remoncik naszego nowego lokum.
Witam Monik ty z Łańcuta ja tam byłam kilka razy bo mam wsumie nie daleko tym bardziej ze czesto bywam w Krasnym to jakies 6km od Rzeszowa w strone właśnie Łańcuta ale jescze przyznam nie miałam okazji spacerowac po parku:-
Moni kja jestemz Krosna..takze i też nie tak blisko
A z klawiarutą..dajceie spokój mój musi se poklikać bo inaczej nie ma zabawy...i to upodobał sobie ten przycisk co otwiera wndowsa...![]()
Ja mam niedaleko do Krosna byłam kilka razy juz a najczesciej na osrodku gdzie zdaje sie egzamin na prawko, zawsze kogos musiałam odebrac z tamtąd :-):-):-) i po kosiarki dwie byłam bo własnie w Krosnie kupiłam:-):-):-)
Kerna dokładnie z Łańcuta, a przeprowadzamy się pod sam Rzeszów. Ty też jesteś z Podkarpacia?
Ja też Mai daję drugą klawiaturę jednak bez kopa to ona nie chce się bawić. Nawet taki zabawkowy ją nie zadowala i muszę cały czas powtarzać żeby zostawiła ten mój![]()
Oo no to fajnie moze kiedys bedziemy mogły sie spotkać:-):-):-)
O sobie, hmm ;-)
Mam już 33 lata i jedną córeczkę - Maję, plus dwa aniołki w niebie. Całą rodzinką mieszkamy blisko stolicy Podkarpacia. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i postanowiliśmy z mężem zamienić ten urlop na macierzyński. Właśnie rozpoczęliśmy staranka nad rodzeństwem dla Mai. Mój M pracuje całymi dniami i wraca dość późno do domu. Moja mama mieszka w tym samy mieście co ja ale widujemy ją rzadko :-( Mój tato za to nadrabia i czasami jest nawet codziennieTeściową mam nadgorliwą względem dziecka, ale to babacie chyba już tak mają ;-)
Niedługo będziemy się przeprowadzać i już się boję całego tego zamieszania.
Jak coś jeszcze konkretnie chcecie wiedzieć to pytajcie ;-)
U nas też właśnie pada śnieg i moja panna stoi przy balkonie i woła na spadające płatki śniegu baaaaaammmmm![]()
Niestety te babcie takie juz są

No to my po obiadku: ziemniaczki, jajko sadzone i mizeriaLaura pieknie wszystko zmiotla z talerza
Nic tylko teraz trzeba sie ubrac gnac po Age i do parku z dziewczynkami
Dowikla, Malinka widze ze u Was dzien ariata w domku)
MH jak nie ma bjek to kotleta trzeba zjesc zeby mamusi ustapilaMadra dziewczynka
Nie mam Polsatu wiec nie ogladam MP ale widzialam jeden odcinek Ludzie sa zenujacy
Al zjadłabym mizerie , cholera chyba jutro bezie trzeba kupic ogórki

Dzisaj chyba taki dzień beeeee jestAniak zalicza własnie drzemkę nr2
Helenka wgardziła obiadem, który był niczego sobie
Jak jej zrobiaŁM ZAKAZ NA BAJKI TO PSTANOWIŁA KOTLETA ZJEŚĆ
sorki za caps
Właśnie przyszła i oświadczyła " już zjadłam " - co oznacza w wolnym tłumaczeniu, matka oddaj kompaNo nic, obiecałam to słowa dotrzymam
Spadam chwilowo, moje dziecko oglada Auta
![]()
No to jak mama obiecała to nie ma zmiłuj sie trzeba kompa oddac

My juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po polJak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****eNo bylam w mega szoku
![]()
No to piekne słownictwo sie zczyna

No to wstawiam tak jak wyszło
Moja mała alpinistka:
Sliczna alpinistka:-):-):-)
My wlasnie zjadlysmy sniadanko i dziewczynki siedza i ogladaja bajki na mini-mini
Juz ktorys dzien z rzedu same wolaja o bajki:-);-)
Po Majce poszla do wyrka i dziewczynki daly mi polezec do 10
DOROTA
Super Tobie w tej fryzurce
JUSTA
Fajnie ze spotkanko sie udaloAz Wam zazdroszcze
Moze do Poznania tez sie wybierasz
;-)
ANABUBKA
No wlasnie bo Ty masz w maju komunie
Oj wydatkow to wspolczuje
Mini mini to fajna sprawa

![]()
![]()
Tylko sie prosze nie smiac.Z oliwka zdjecie malo wyrazne bo sie ruszala.
Całkiem inaczej wygladasz niz na awatarku pasuja ci krótkie włoski:-):-):-)