reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mam bajkomaniaka w domu,który się wycisza przy bajkach.:-D:-D:-D:-D

Mój syn to samo , jak oglada bajki to mozna do niego mówic jak do ściny nic nie słyszy:-D:-D:-D

Dziękuję za miłe przyjęcie :-)

Kerna do Krosna nie tak daleko. Może uda nam się kiedyś spotkać w realu? Zapraszam na spacer po parku Łańcuckim, oczywiście jak będziesz mogła :-)

A moje dziecko nałogowo ogląda teletubisie:szok: Normalnie nie mogę ją odciągnąć od ekranu, dlatego tylko raz dziennie jej to włączam.
M właśnie wrócił i będę kończyć bo podobno ma coś ważnego do roboty na kompie. Na dzisiaj się żegnam a jutro pewnie tylko na chwileczkę zaglądnę bo będziemy jutro zaczynać remoncik naszego nowego lokum.

Witam Monik ty z Łańcuta ja tam byłam kilka razy bo mam wsumie nie daleko tym bardziej ze czesto bywam w Krasnym to jakies 6km od Rzeszowa w strone właśnie Łańcuta ale jescze przyznam nie miałam okazji spacerowac po parku:-:)-:)-(

Moni kja jestemz Krosna..takze i też nie tak blisko:tak:
A z klawiarutą..dajceie spokój mój musi se poklikać bo inaczej nie ma zabawy...i to upodobał sobie ten przycisk co otwiera wndowsa...:sorry2::sorry2:

Ja mam niedaleko do Krosna byłam kilka razy juz a najczesciej na osrodku gdzie zdaje sie egzamin na prawko, zawsze kogos musiałam odebrac z tamtąd :-):-):-) i po kosiarki dwie byłam bo własnie w Krosnie kupiłam:-):-):-)

Kerna dokładnie z Łańcuta, a przeprowadzamy się pod sam Rzeszów. Ty też jesteś z Podkarpacia?

Ja też Mai daję drugą klawiaturę jednak bez kopa to ona nie chce się bawić. Nawet taki zabawkowy ją nie zadowala i muszę cały czas powtarzać żeby zostawiła ten mój :baffled:

Oo no to fajnie moze kiedys bedziemy mogły sie spotkać:-):-):-)

O sobie, hmm ;-)
Mam już 33 lata i jedną córeczkę - Maję, plus dwa aniołki w niebie. Całą rodzinką mieszkamy blisko stolicy Podkarpacia. Teraz jestem na urlopie wychowawczym i postanowiliśmy z mężem zamienić ten urlop na macierzyński. Właśnie rozpoczęliśmy staranka nad rodzeństwem dla Mai. Mój M pracuje całymi dniami i wraca dość późno do domu. Moja mama mieszka w tym samy mieście co ja ale widujemy ją rzadko :-( Mój tato za to nadrabia i czasami jest nawet codziennie :tak: Teściową mam nadgorliwą względem dziecka, ale to babacie chyba już tak mają ;-)
Niedługo będziemy się przeprowadzać i już się boję całego tego zamieszania.
Jak coś jeszcze konkretnie chcecie wiedzieć to pytajcie ;-)

U nas też właśnie pada śnieg i moja panna stoi przy balkonie i woła na spadające płatki śniegu baaaaaammmmm :-D

Niestety te babcie takie juz są:tak::tak::tak:

No to my po obiadku: ziemniaczki, jajko sadzone i mizeria :) Laura pieknie wszystko zmiotla z talerza :D Nic tylko teraz trzeba sie ubrac gnac po Age i do parku z dziewczynkami :)
Dowikla, Malinka widze ze u Was dzien ariata w domku :))
MH jak nie ma bjek to kotleta trzeba zjesc zeby mamusi ustapila :) Madra dziewczynka
Nie mam Polsatu wiec nie ogladam MP ale widzialam jeden odcinek Ludzie sa zenujacy

Al zjadłabym mizerie , cholera chyba jutro bezie trzeba kupic ogórki:happy2::happy2::happy2:ciekawe czy wogóle sa:confused::confused::confused::confused:

Dzisaj chyba taki dzień beeeee jest :baffled: Aniak zalicza własnie drzemkę nr2 :dry: Helenka wgardziła obiadem, który był niczego sobie :confused: Jak jej zrobiaŁM ZAKAZ NA BAJKI TO PSTANOWIŁA KOTLETA ZJEŚĆ :sorry2: sorki za caps

Właśnie przyszła i oświadczyła " już zjadłam " - co oznacza w wolnym tłumaczeniu, matka oddaj kompa :baffled::dry: No nic, obiecałam to słowa dotrzymam :happy2: Spadam chwilowo, moje dziecko oglada Auta :-D

No to jak mama obiecała to nie ma zmiłuj sie trzeba kompa oddac :-D:-D:-D

My juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach:tak::tak::tak:
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po pol:tak::tak::tak:Jak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli:tak::tak::tak:
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe:tak::tak::tak:
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila:tak::tak::tak:
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****e:szok::szok::szok:No bylam w mega szoku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to piekne słownictwo sie zczyna:-D:-D:-D

No to wstawiam tak jak wyszło
Moja mała alpinistka:

Sliczna alpinistka:-):-):-)

My wlasnie zjadlysmy sniadanko i dziewczynki siedza i ogladaja bajki na mini-mini:tak::tak::tak:
Juz ktorys dzien z rzedu same wolaja o bajki:-);-)
Po Majce poszla do wyrka i dziewczynki daly mi polezec do 10:tak::tak::tak:

DOROTA
Super Tobie w tej fryzurce:tak::tak::tak:

JUSTA
Fajnie ze spotkanko sie udalo:tak::tak::tak:Az Wam zazdroszcze:tak::tak::tak:Moze do Poznania tez sie wybierasz:confused:;-)

ANABUBKA
No wlasnie bo Ty masz w maju komunie:tak::tak::tak:
Oj wydatkow to wspolczuje

Mini mini to fajna sprawa:tak::tak::tak:mojemu synowi sie podoba ten program ale niestety ja nie mam ........szkoda:baffled::baffled::baffled:

2e6a8sl.jpg

1zgn6f.jpg

Tylko sie prosze nie smiac.Z oliwka zdjecie malo wyrazne bo sie ruszala.

Całkiem inaczej wygladasz niz na awatarku pasuja ci krótkie włoski:-):-):-)

reklama
HEJ.Dziewczyny, moge sie do Was dołączyć?:-) Jestem na forum od niedawna,udzielam sie w kilku wątkach ale tutaj jest jakos tak bardziej gwarno:-D;-)
Mam 33 lata i tez jestem z podkarpacia a dokładnie z okolic Stalowej Woli.
Witaj.
Ostrzegam uzależniamy :-D:-D:-D

ANEK M witaj .Pewnie ze mozesz dolanczyc :-).
MONIK moja tez uwielbia Teletubisie :-).

Nie poczytalam was.Tylko ostatnich kilka postow .

G byl w domu az godzine i wybyl na terapie ze swoja babka.
My siedzimy wszyscy przy kawie i ciachu :-).

Ja niedawno malowalam tymi fabkami do malowania raczkami :-).
Polecam ale trzeba nimi malowac przed kapiela bo pozniej dziecko i wszystko inne do kapania jest :-).
Norma.U mnie ściana też w farbkach była.:szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja smażę rybkę i coraz bardziej mi pachnie a mi apetyt rośnie.:-D:-D:-D
Chyba na D nie poczekam i już sama zjem.:-D:-D:-D:-D

no wreszcie troche spokoju gangreny poszły spac :tak:
Dorotka ładna fryzurka i ladna kobitka z Ciebie :tak:
Ja zara ide sie myć troche poczytam i ide spac jutro do pracy rano i w niedzile musze cos ugotowac planuje ogorkową :tak:

witam nowe mamusie :-)

:szok::baffled:a ja mysłalm ze juz jest 22 a tu dopiero 20 :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AS kurcze!!! Ja nigdu jeszcze nie widziałam takiej reakcji bejbesa na tą bajke:szok::szok: pusciłam mu, a ten zaczął zachodzić się ze śmiechu i tańczył!!:-D:-D:-D:-D musiałam mu ten kawałek puszczać chyba ze 20 razy bo inaczej to ryk, wycie że aż ślinił się i pokładał na podłodze:szok::szok::szok::szok: coś w tym musi być!! Ja w życiu nie przypomniałąbym sobie tej bajki:no::no::no::no: pewnie jest jeszcze mnóstwo super naszych starych bajek których nie pamiętam... muszę sobie pościagać z chomika:tak::tak::tak: dzięki!!!
a kurcze już jest pewniak to powiem wam dobranowinę!!! okazuje się, że M zaopiekuje sie małym jak będę w szpitalu:tak::tak::tak: ohhhh będę spokojna przynajmniej a i mały nie odczuje tak zmiany:tak::tak:

AS kurcze!!! Ja nigdu jeszcze nie widziałam takiej reakcji bejbesa na tą bajke:szok::szok: pusciłam mu, a ten zaczął zachodzić się ze śmiechu i tańczył!!:-D:-D:-D:-D musiałam mu ten kawałek puszczać chyba ze 20 razy bo inaczej to ryk, wycie że aż ślinił się i pokładał na podłodze:szok::szok::szok::szok: coś w tym musi być!! Ja w życiu nie przypomniałąbym sobie tej bajki:no::no::no::no: pewnie jest jeszcze mnóstwo super naszych starych bajek których nie pamiętam... muszę sobie pościagać z chomika:tak::tak::tak: dzięki!!!
a kurcze już jest pewniak to powiem wam dobranowinę!!! okazuje się, że M zaopiekuje sie małym jak będę w szpitalu:tak::tak::tak: ohhhh będę spokojna przynajmniej a i mały nie odczuje tak zmiany:tak::tak:

Kerna a Msie bal zostac z dzieckiem ? mój mąz zostawal za kazdym razem i jak była w szpitaliku z Gabi to tez mnie zmienaił :tak:

No to ja tego uzaleznienia się boję:-D:-D:no::-)
Ja zaraz spadam oglądać z dziećmi ALVIN I WIEWIÓRKI zaraz ma leciec na polsacie chyba...
Do juterka:-):-)

Ja tez ide ogladac z synem film na polsacie ALVIN I WIEWIÓRKI własnie sie zacząl.....

Zdążyłam zrobic kisie bede wcinac :-D:-D:-D:-D

A miałam isc sie kąpać wykąpie sie na reklamach :-D:-D

Ja tez już idę bo ma zadzwonic kolezanka za 15 minut jak nakarmi swojego szkraba a potem ma zadzwonic mój mąz no ipoczytam Norę Roberts "Zrodzone ze śmierci" - Nora Roberts - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 27.50 zł (cena rynkowa: 29.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... ,zaczęlam juz nawet fajna a tę połknęlam w jedena wieczor DMUCHAWCE - AGNIESZKA GŁOWACKA az sie mąz na mnie obrazil bo mial inne plany :-p mam jeszcze Księżycowa klatka - Linda Holeman - InBook.pl - Książki także na brak lektury nie narzekam :-D:-D:-D;-)

Dobranoc :-)

reklama
no wreszcie troche spokoju gangreny poszły spac :tak:
Dorotka ładna fryzurka i ladna kobitka z Ciebie :tak:
Ja zara ide sie myć troche poczytam i ide spac jutro do pracy rano i w niedzile musze cos ugotowac planuje ogorkową :tak:

witam nowe mamusie :-)
Witaj Asiu wieczorową porą.:-)
Tak wcześnie spać dzieciaki pogoniłaś?

Ja tez już idę bo ma zadzwonic kolezanka za 15 minut jak nakarmi swojego szkraba a potem ma zadzwonic mój mąz no ipoczytam Norę Roberts "Zrodzone ze śmierci" - Nora Roberts - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 27.50 zł (cena rynkowa: 29.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... ,zaczęlam juz nawet fajna a tę połknęlam w jedena wieczor DMUCHAWCE - AGNIESZKA GŁOWACKA az sie mąz na mnie obrazil bo mial inne plany :-p mam jeszcze Księżycowa klatka - Linda Holeman - InBook.pl - Książki także na brak lektury nie narzekam :-D:-D:-D;-)

Dobranoc :-)
Asiu ,ależ Ty połykasz te książki.:-D:-D:-D:-D
Kerna cieszę się,że trafiłam w gust małego.:tak::-D:-D:-D

Do góry