reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

no ja k dla mnie to tez drogie...
ja myslalam np o takim, ale jak sie trafi cos to kupie chyba uzywane, zobacze, narazie sledze ebay

Cosatto Aurora Highchair - Tesco.Direct

co do tego trzeciego z twojej listy tego zoobie... to ja bym go nie kupila, nie ma tej przegrodki miedzy nozkami i dzidzia moze zjechac...

No to fakt, zreszta zoobie jest za drogie i wyglada jak fotel do biurka:) chcialabym sie zamknac w £80 ale jeszcze pomysle:)
A to twoje tez ladne.

reklama

Sliczna sukienusia, a plaszczyk jeszcze fajniejszy:)

mary sliczne te ciuszki :-)

Najfajniejsza jest cena :blink:
sukienka 14euro
sweterek 4euro
butki 4,5euro
czapeczka 2euro
są do tego jeszcze białe rajtuzki :tak:
Całość:25e + 50zl płaszczyk
No i najważniejsze ze nie tylko na chrzest sie przyda wszystko ale i do latania tak o :tak:;-)

Dziunka
Ja nie widziałam jeszcze dziecka na którego jakiekolwiek skarpetki by pasowały!!!!!
ZAWSZE uciskają nóżke :wściekła/y:
Póki co ratuje się rajtuzkami i skarpetek jakoś udaje mi sie unikać ale zrobi sie cieplej i co?:confused:

Najfajniejsza jest cena :blink:
sukienka 14euro
sweterek 4euro
butki 4,5euro
czapeczka 2euro
są do tego jeszcze białe rajtuzki :tak:
Całość:25e + 50zl płaszczyk
No i najważniejsze ze nie tylko na chrzest sie przyda wszystko ale i do latania tak o :tak:;-)

Dziunka
Ja nie widziałam jeszcze dziecka na którego jakiekolwiek skarpetki by pasowały!!!!!
ZAWSZE uciskają nóżke :wściekła/y:
Póki co ratuje się rajtuzkami i skarpetek jakoś udaje mi sie unikać ale zrobi sie cieplej i co?:confused:

Ja już mam zwyczaj że od kilku lat jak wybieram skarpetki dla dziewczyn to sprawdzam gumkę. I przeważnie takie jakby stópki kupuję. Ale takie ciężko dostać. Dla Julki teraz bez problemu, na Joasie ooo duży problem.
Ten sam problem z butami. Julia ma wysokie podbicie i trafic fajne butki graniczy z cudem. Z Joasią pewnie bedzie tak samo...

Ostatnia edycja:
reklama
czytalam opinie i w zasadzie nie trafilam na negatywna...chcialam kupic chicco ale kika osob pisalo, ze potrafia sie same zlozyc z dzieckiem w srodku:szok::confused:nie wiem jak to mozliwe, ale wole nie sprawdzac....:no:

Do góry