reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A jak z fotelikami samochodowymi ?ja narazie wożę w nosidle ale jeszcze trochę i muszę się rozejrzeć za fotelikiem, czy można nosidło instalować na przednim siedzeniu pasażera? Jak to wygląda w przepisach?Jak jadę z kimś to siedzi z dzieckiem z tyłu ale tak to go nie widzę bo nosidełko jest zapinane tyłem do kierunku jazdy.:confused:
Hmmm, dla mnie fotelik samochodowy to nosidło, więc nie wiem o co chodzi hihi ;-)
Nie wiem dokładnie jak jest w przepisach, ale wydaje mi się, że nie można z przodu wkładać fotelika :no: Są takie panele z lusterkiem, które montuje się na tylnym oparciu i w lusterku wstecznym widzisz dziecko ;-) a przy okazji jest to zabawka dla dziecka :-)

reklama
Hmmm, dla mnie fotelik samochodowy to nosidło, więc nie wiem o co chodzi hihi ;-)
Nie wiem dokładnie jak jest w przepisach, ale wydaje mi się, że nie można z przodu wkładać fotelika :no: Są takie panele z lusterkiem, które montuje się na tylnym oparciu i w lusterku wstecznym widzisz dziecko ;-) a przy okazji jest to zabawka dla dziecka :-)
Chodziło mi o fotelik samochodowy w którym dziecko juz siedzi i jest on montowany przodem do kierunku jazdy, a ten panel to dobry pomysł nie wiedziałam że coś takiego jest.

Laski dzownila do mnie wlasnie mama!!!!!!
informacja szok!
jak bylam w 7 mcu ciazy bylam w szpitalu na nadcisnienie..
byla tam tez taka Marlena!!!!
to ze kradnie i smeirdzi od niej to szczegol...
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!
dziecko ma peknieta podstawe czaszki!
prosze cie nie mow mi o takich rzeczach bo ja to bym taka...^&^$%&^%^*(&*(&!yh..szkoda slow, zal tylko dziecka:(

Co do ubierania małego to wczoraj miał:

body dł. rękaw, bluzeczkę zapinaną na guziki, rajstopki, grubsze ogrodniczki i na to bluza polarowa z kapturem i wiosenna czapa z daszkiem, na nogi założyłam jeszcze cienkie skarpetki( i trampki :)
ja ubieram w body na dł. rekaw, cienkie spodenki,skarpetki, cinka bawelniana czapke i cienki kobinezon,i ma narzucony kocyk ale i tak go odkrywam po drodze...i wczoraj bylo mu tak akurat, ale dzis wieje troche:/

witam sie i znikam od razu piekna pogoda wiec wybywamy na caly dzien!

U nas pogoda słoneczna ale wietrznie może koło południa trochę się uspokoi to wyjdziemy na spacer.
Mam do was pytanko czy któraś z was kupiła albo zamierza kupić nosidełko na szelkach ja mam blisko sklep i nie chce mi się nieraz wózka z 2 piętra znosić to na szybko wsadziłabym małego w nosidło i na zakupy.

Emwu i ja mamy bo w albumie nawet foty wstawialysmy.. a jak reszta to nie wiem... ktos chyba jeszcze mial ale nie zapkowal tam malenstwa.....

Laski dzownila do mnie wlasnie mama!!!!!!
informacja szok!
jak bylam w 7 mcu ciazy bylam w szpitalu na nadcisnienie..
byla tam tez taka Marlena!!!!
to ze kradnie i smeirdzi od niej to szczegol...
cala ciaze pila palila o narkotykach nie wiem.. z golym brzuchem na dyskoteki chodzila.. dziecko mialo prawie 5 mcy i wyrzucila je dzis przez okno z parteru!!!!!!!
powod?? bo plakalo!!!!!!
dziecko ma peknieta podstawe czaszki!

brak słów, aż się popłakałam. jak można skrzywdzić taką malutką istotkę...? w głowie mi się to nie mieści... albo to dziecko które znaleźli martwe w Cieszynie...

a my sie dzis niestety kisimy w domku! ja chodzic nie moge.. ten palec to mi juz chyba sam odpada... jest szok.... nawet bosa stopa chodzic nie moge!!!!

Daffi, masz jakiegoś znajomego lekarza który może Ci wypisać receptę? kup DETREOMYCYNĘ w maści i smaruj - to najlepszy lek na takie ropne sprawy. ja nie mogłam jej stosować (tzn. nie chciałam jej stosować) bo karmie piersią, ja się wyleczyłam Rywanolem.
a jak nie masz znajomego lekarza to podaj mi swój adres na PW to Ci wyślę - użyłam ją dosłownie 2 razy.

co do kremów i olejków to kąpiemy Danielka w rossmanowskim Ol-Bad Extrasensitive (ale wczoraj kupiłam na spróbowanie Nivea Nutri Sensitive płyn do kąpieli z olejkiem) a smarujemy zarówno buźkę jak i całe ciałko Cetaphil MD - jestem bardzo zadowolona z tej dermobazy.

reklama
Do góry