martolinka
Mama i nie tylko :-)
Royanna polecam Ci ćwiczenia , które dziewczyny zamieszczały chyba na tym watku . Pare dniu pocwiczyłam z Antkiem i teraz on sie cudnie przewraca. Na razi etylko z pleców na brzuszek , ale to i tak postep 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz cwicze od kilku dni, ale z Alanka to leniuszek chyba...Bo przekrecac sie nie chc, ale sam prawie siada.Royanna polecam Ci ćwiczenia , które dziewczyny zamieszczały chyba na tym watku . Pare dniu pocwiczyłam z Antkiem i teraz on sie cudnie przewraca. Na razi etylko z pleców na brzuszek , ale to i tak postep![]()
hahahaha..... Chyba będzie można na nim polegać jak na góralach w przepowiadaniu pogody![]()
u nas tak samoNasze maluszki powoli się ucza co robić , aby osiagnać swój cel... Gdy mały lezy w leżaczku i ja kręcę się po pokoju to cichutko bawi się , gdy tylko wychodzę zaczyna się płakanie . Wracam znów cisza
I tak w kółko
...
a no i Pawełek wyczaił jak się bujając samemu na leżaczkuoto krótki filmik demonstrujący umiejętność synka
![]()
[video=youtube;SF2Ggwu0IgQ]http://www.youtube.com/watch?v=SF2Ggwu0IgQ[/video]
Sonia na boczek i owszem (najchętniej przy przewijaniu) ale z brzuszka na plecki czy odwrotnie tylko z pomocą... ale jakoś nie wpadłam na to zeby tym sie martwićAlutka za to jest leniuchem - ciągle przewraca się tylko na prawy bok, na lewy coś próbuje ale od niechcenia. Z pelców na brzuch w ogóle przestała się przewracać, o siadaniu nie ma mowy. Próbuję z nią ćwiczyć tak jak na tym filmiku, ale nie jest zainteresowana swoim stopami ciężko mi przygiąć nóżkę :/ ide do neurologa za 2 tygodnie, moze zaleci jakaś dodatkową gimnastykę.
Za to w metodach terroru jest już spepcjalistką - ma całą serią dźwięków i jęków którymi mnie przywołuje, gdy stwierdzi że za długo się nią nie zajmuję - nawet gdy sama bawi się w najlepsze![]()