reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow k**** ludzie na prawdę mają wodę w mózgu śmieci :szok: narzygane :szok: a gdzie szacunek dla małego obywatela który później będzie zarabiał na ich emeryturę, normalnie podniosło mi ciśnienie :wściekła/y::wściekła/y:

Pasibrzuch kradzież wózków to częsty proceder pamiętam jak jeszcze mieszkałam w bloku to też znajomej buchnęli. Musisz zainwestować w takie zabezpieczenie jak do rowerów (zapomniałam jak to się nazywa :-D:-D mam nadzieję że wiesz o co chodzi)

reklama
Powoli wracam do żywych... :-D Wstawiłam informacje na naszą stronę, pogadałam z każdą prawie - ciężko wytłumaczyć, że IV miejsce też jest sukcesem, tym bardziej, że naprawdę byłam też przekonana, że będzie kolejny medal. No nic.... taki jest sport.
Tymek dziś niezwykle wyrozumiały dla matki, śpi już pieknie. Dodam, że buźkę ma gładką jak pupka. .. jeszcze na brzuszku troszkę krostek ale widzę postęp po tym sulfurze. I super.
Zmęczona dziś jestem i mało jadłam pewnie szybciej padnę ale chciałabym obejrzeć You can dance - bardzo lubię.
Doczytałam, że piszecie o inhalacjach, olejek tea tree jest super na katarek, troszkę/ciut pod noskiem można dać lub na wodę do inhalacji czy do kominka. Na allegro kiedyś widziałam dobrej jakości - polecam!
Klara - super, że obyło się bez gorączki!

Kaja gratulacje dla Ciebie i Twoich dziewczyn.Mam prosbe do Cia;-)-moglabys jeszcze raz napisac nazwe tego leku homepatycznego,ktory podajesz Tymkowi?Zapytam jutro w aptece i mego el dochtore co on mysli na ten temat.

Kaamaa, mamy to zabezpieczenie, tylko dzisiaj po prostu zapomnieliśmy je zapiąć. A tak to przeciągamy przez gondolkę (ma uchwyt na budce) i przez stelaż wózka.
Ale to co napisałaś, to się po prostu w głowie nie mieści :szok::no: Ludzie są poj... aż tak napiszę, bo naprawdę trzeba być bezdennym bezmózgowcem, żeby tworzyć takie problemy i tak się zachowywać.

Klara, zmęczona jesteś, bo emocje też robią swoje :-)

Dziewczynki osłuchał pan dochtore Filipka - jest ok, starszy od laryngologa wrócił też ok. A wysłałam go do laryngologa, bo babka w przychodni przypisała mu antybiotyk bo ucho brzydkie. lekarz popukał się po głowie..........Kaja mam namiar homeopatkę w końcu.muszę się zmobilizować i wybrać.;-)
No teraz Was poczytam.....

------------------
kaja gratulacje!!!

Ostatnia edycja:
Kaja gratulacje dla Ciebie i Twoich dziewczyn.Mam prosbe do Cia;-)-moglabys jeszcze raz napisac nazwe tego leku homepatycznego,ktory podajesz Tymkowi?Zapytam jutro w aptece i mego el dochtore co on mysli na ten temat.
SULFUR 30CH. Nie jestem jednak pewna czy dlatego, że faktycznie w opisie wspiera też wysypki (właśnie takie, które zaogniają się podczas ciepła - u nas po kąpieli, podczas płaczu, na necie dużo jest o sulfurze - to siarka) czy dlatego, że to być moze lek konstytucyjny dla Tymka. Sulfur 200CH dawałam w czasie żółtaczki i mam tez 200 podać jeśli zauważę jakokolwiek infekcje. A dziś zdecydował 30CH - po 5 min od podania była tak wielka kupa, że nie zrobił takiej od urodzenia - a to nie była jego jedyna dziś. Rano zrobił normalnie. Potem z godziny na godzine buźka była już piękna, po kąpieli też, nic się nie zaogniło. Ciut na brzuszku więc też jutro zadzownie czy podac jeszcze raz czy wystarczy.
Spytaj, polecam! Dodam, że ja Tymkowi rozcienczam w kilku kroplach wody i podaje z kieliszka. Jak on to lubi i jak ładnie pije ;)

reklama
Do góry