reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
przepraszam, że nie dałam wczoraj znać, ale byłam w domku dopiero po północy bo jeszcze pojechałam do tatki i siostry:)
Maluszek rozwija się prawidłowo, waży 463 g, ale nie dało się go zmierzyć na długość bo bardzo bardzo się kręcił, z resztą wcale się nie dziwię bo byłam bardzo głodna i maluch tak skakał, że hej:)
Termin mi się troszkę przestawił, tym razem pierwotnie do pierwszego na 8 sierpnia, bo według OM na 31 lipca. Lekarz powiedział, że ma męskie rysy i nawet bez patrzenia na siusiaka potwierdził po buźce, że chłopak.
Stópki mają 4,5 cm więc giry jak się patrzy:D:D:D
Siusiak mierzy 17 mm:D
Oprócz tego to jest ułożenie główkowe podłużne, lekarz powiedział, że idealnie i raczej już się nie cofnie bo zrobił się lejek w macicy i główki chyba już nie wyjmie. Po lewej stronie na dole mam główkę, a nóżki i dupcia po prawej u góry:)
Oprócz tego mam zastój w nerce prawej i muszę coś z tym zrobić.

Buziaki i miłego dnia:)

Gratuluję udanej wizyty i chłopaczka:) no nie powiem, jak na swój "wiek" to ma już sporego tego siusiaczka, będzie miał czym poszaleć w przyszłości:-D:rofl2:

ethele- jasio chce znać więc i ja poznam. niemniej liczę po cichu, że się dziecię tak ułoży, że nic nie pokaże :D:D:D ale ze mnie matka :d

e tam "co za matka":-) więc jednak poznamy kto tam u Ciebie mieszka... jak się teraz nie pokaże to do porodu na pewno:tak:

Witajcie kochane i na wstepie dziekuje za wszytkie zacisniete kciuki:-)
a wiec na 100 %

Dziewczynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

cóz moge powiedziec malenka wazy 458 g niebede sie rozpisywac bo coz moge tylko powiedziec moje malenstwo rozwija sie prawidlowo jest zdrowe :-D:-D:-D
Podobna jest do tatusia :-) ciagle machala raczkami lapala sie za nosek i nawet dostala czkawke hehe i byla taka dzielna i pokazala ze jest panienka - plytka sie nagrala jak kazdemu pokazuje to wszyscy sie wzruszaja a ja normalnie placze ze szczescia smieje sie ze mam teraz kino domowe hehe ......

no witamy po wizycie z następną córunią:rofl2::rofl2::rofl2: gratulacje:) widzę, że się cieszysz:rofl2:

wizytę mam dopiero o 22.40,ruchy czuję caly czas więc mam nadzieję że nic się dziecku nie stało.poczytałam trochę o tym ułożeniu łożyska i takie krwawienia mogą być jak jest z przodu i nisko ułożone czy jakoś tak:(
muszę się dziś dopytać gina gdzie je mam bo nawet tym sie nie interesowałam

powodzenia....:) ja nie mam takich problemów na szczęście, ale to chyba dlatego, że mam teraz zerowe libido i nic mi się w tym temacie nie chce:baffled:

poza tym co do innych tematów...
nadal porządkuję tu i ówdzie, pranko jedno za drugim.. co do kg jestem na plusie 1,3 kg do wagi sprzed ciaży...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale nie ma co się cieszyć na zapas.. ja po prostu już nie mam miejsca na nowy tłuszczyk:-D:-D:-D

w domu atmosfera z T. nadal napięta...
zobaczymy jak będzie, światełka w tunelu nie widzę...

zdjęć nie wstawiłam jeszcze... bo mi się aparat po podróży zawieruszył:angry:

no, to chociaz Ty sie czegos dowiedzialas na tej wizycie Pajko :tak:, bo widze, ze niektore dziewczyny to mają przechlapane ze swoimi ginami :/

ale ja bylam u urologa:) dziwnie się czułam jako jedyna kobieta
do gina ide w piątek ale te badania prenatalne robi moja lekarka bo ona jest specjalozacji diagnosta prenatalny więc ona wszystko mi zawsze szczegółowo opisuje:)

dziewczyny zastanawiałyście się nad pieluchami tetrowymi?

Kasikz no odzywaj się tutaj u nas bo coś Cię nie widać.
i gdzie jest Aga-S??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bogusia007 gratuluje pipki :rofl2:
fiuufiuu czekamy na informacje po wizycie :-)

a ja właśnie odebralam wyniki. Mam erytrocyty, hemoglobine i hemarokryt za niski :baffled: wizyte mam we wtorek - ciekawe co mi powie, a test obciążenia glukozą 50 wyszedł 115 - czytałam w necie, że w normie, więc troszkę z głowy ale resztą się martwie :-(

Niuunia, a jaką masz wartość hemoglobiny?

Ciamajdko oj będzie mógł poszaleć:D Nie przepracowywuj się kochana, pranie nie zając nie ucieknie:)

są jaja- jak berety :p więc ja już po wizycie i dowiedzieliśmy się, że chłop jak dzwon- lekarz stwierdził, że płeć potwierdzi po 30 tygodniu ale on tam widział, że się majtają między nogami. wszystkim gratuluję udanych wizyt i sobie też.

reklama
Do góry