reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

a Gaja do swojej ulubionej metki potrafi dotrzeć na wszelkie sposoby :D
[video=youtube;X3gbuPB8vVs]http://www.youtube.com/watch?v=X3gbuPB8vVs[/video]

Super!!! Slyszalas teze ze dzieci noszone wolniej sie rozwijaja? Twoja Gaja pieknie ją obala!

Joasia tez zwiewa z koca na podloge ale bardziej na plecach sie kreci i odwracajac sie na boczki zmienia swoje polozenie. Czasem przewroci sie na brzuch, ale za chwile wraca w to samo miejsce obracajac sie na plecy.

Joasia w koncu znowu zaczela sie obracac w ta i z powrotem. Ale jeszcze nie siada - a podnosila sie jak corka Kamci od dawna do siadu. Teraz polsiada podciagajac sie za stojak lub palaki od maty i zaraz z powrotem na plecach laduje. Z podparciem lub u mnie na kolanach siedzi super, sztywno, nie leci na boki. Stopy czasem lapie i oglada ale do buzi jeszcze nie siegnela. Za to ze smokiem zaprzyjaznia sie coraz bardziej :|

reklama
Gaja rewelacyjnie się obraca:-)

U nas obraca się już ale to nie jest ciągłe tylko z przypadku. Bo on lubi leżeć i na brzuszku i na plecach to po co ma się wysilać:-p Smoczka to już całkowicie olał:cool: i odkrył stópki i smak paluszków....bez problemu leżąc na macie, kocu ściąga sobie skarpetki i obraca w koło i krzycząc potrafi przekrzyczeć swoją starszą siostrę więc hałas wielki jest

Anian! U nas to samo - jak tylko Julia zaczyna cos do mnie mowic to młoda probuje ja przekrzyczec - w efekcie jeden wielki wrzask a ja nic nie kumam :D

dzieki za wszystkie miłe słowa o Gai :)

oT - wiecie może, gdzie w sieci znajde jakis program do przycinania filmów? czasem mam fajne ujęcie w pięciominutowej dłużyźnie i nie umiem go wyciąć..

Gaja mnie rozwaliła :) jakie ruchliwe dziecko :)
Sylaba- dziecko o temperamencie kłody- zapisałam na lodówce i smieje sie za kazdym razem jak to czytam :D

reklama
Do góry