anaconda27
styczniówka2006
Laura prawdziwa piosenkarka 

Medeuska ja teraz dietę dukana chcę wypróbować

Medeuska ja teraz dietę dukana chcę wypróbować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

piękneNo i drynnelam do kolezanki biedna z bolem glowy wiec my uciekamy na dwor.Choc Lali mi mowi ze jest spiaca
A to na poprawe samopoczucia

Anaconda dieta ta jest dobra na początku dopóki Ci się same białka nie przejedzą.Laura prawdziwa piosenkarka
Medeuska ja teraz dietę dukana chcę wypróbować![]()

Oj współczuję takiego bólu głowy.Matko, głowa mi eksploduje, chodze z tetrą lodowatą na głowie i póki zimna to jakosżyję, ale jak si ejuz ociepli troche, to znów boli n a poege. No masakra dziś z ta głową.
Dzwonił kolega sprzed kilku lat, gadaliśmy bagatelka godzine. A zeby bylo smieznie, zadzwonił co tam u mnie, a gadalismy tylko o naszych dzieciakach, szok
No ale umówiliśmy sie na kawkę jak tylklo bedzie w miescie w tygodniu, to nadroimy. W srode rano lece do dentysty, nie iwem, czy mnie przyjmie, ale moze jak mnie pozna to sie uda...Najwazniejesze, ze mam godziny jej urzedowania, hehe
Jeszcze w tym tyg chce zalatwic okuliste, ale najpierw dentysta, bo to boli, hehe.

matko jedyna niech Ci cos dadza bo sie wykonczysz.Tak nie da sie zyc! A bierzesz cos codziennie.Chodzi mi o leki.Moja kolezanka miala jakies co brala codziennie zeby ja nie bolalo
Fakt ma troche za duzo na brzuchu

oglada go na raty
Jest po kolacji wiec potem toaleta, pizamka i dop wyrka niech idzie

jakiś koszmar normalnie.
Oczywiście ja zaczęłam bo on to mógłby tak długo ze mną nie gadać. No i oczywiscie poryczałam sie, nerwy ogromne. M wytłumaczył mi jak to u nich jest ja jemu co o tym myśle. Jakos poszła reszta. Tak mnie tłukło, że lekkich skurczy dostałam

A ja skupić się nie mogłam bo bobas tak mi się wiercił w brzuchu, jak nigdy

ale sobie moment wybrał, aż zgłupiałam i nie wiedziałam co wybrać.....macanie brzucha czy cel

A Lali coraz wieksza jest i ma coraz dluzsze wloski

bardzo szybko Jej rosna:-)

Z zagrozona ciaza to raczej nie ma zartow Kochana

No i drynnelam do kolezanki biedna z bolem glowy wiec my uciekamy na dwor.Choc Lali mi mowi ze jest spiaca
A to na poprawe samopoczucia