Mycha1
Fanka BB :)
Każdemu się zdarza.. a od tego tutaj jesteśmy żeby sobie pomagać no nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak się mamuśki zastanawiałam nad zestawem kąpielowym dla maleństwa i natknełam się na coś takiego: Materacyk Pluszek do kapieli do wanienki EkstraCen (989551694) - Aukcje internetowe Allegro 9i zastanawiam się czy może się przydać ...
Mycha dzięki za radę ... ja będę rodziła pierwszy raz dlatego niczego nie wiem a nie chcę robić zakupów po omacku i wydawać kasy na coś co tak naprawde jest nie potrzebne
Taki materacyk to świetna sprawa, kładziesz dziecko i masz dwie ręce wolne. Niewiem tylko czy ten nie jest za mały, najlepiej to wybierz się do jakiegoś sklepu z art. dziecięcymi i przymierz materacyk do wanienki - lepiej jest jak jest większy - taki żeby zaraz nie utonął. Praktycznie kupisz w każdym sklepie a lepiej jak właśnie sobie przymierzysz.