reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

a...i jeszcze ciekawych rzeczy dowiedziałam się o opiece położniczej w krajach skandynawskich.....
że tam się nie podtrzymuje ciąży, nawet nie mam mowy o tabletkach z progesteronem.........masakra jakaś:/

reklama
kasia a w którym zamierzasz rodzić? ja wybieram się do Bielańskiego. tam mam lekarza.
A ja zamierzam rodzic w praskim ale zobaczymy jak to bedzie
Anbar tak tak odpoczywaj teraz duzo :)

Wiecie co zmierzylam sobie wlasnie brzuszek centymetrem na wysokosci pępka i mam 81 przed ciążą mialam 72 no to przybylo 9 cm :) Ciesze sie niezmiernie. A wogole to ide zjesc... śniadanko. Tak tak jeszcze nie jadlam, az sama mam do siebie o to pretensje ale kurcze wogole nie jestem glodna, a ze musze wreszcie sie wygramolic z domu i jechac tam gdzie powinnam to przydalo by sie cos zjesc. No to buziaczki. Nie wiem jak to bedzie z moim siedzeniem w weekend. Więc zycze milego weekendu jak cos :)

Kochane a ja mam kolejną nowinkę :)))) Dzisiaj PIERWSZY RAZ POCZUŁAM MOJEGO DZIDZIUSIA :)))))) I to dwa razy!!! I na 1000% mi się nie zdawało :) Pierwszy raz jakby tak główką tylko się otarło mleństwo a później już ewidentny maleńki kopniazek :D:D:D Tylko musiałam leżeń na brzuchu zeby to poczuć bo na plecach to nie ma raczej mowy... Aż mnie zalała fala gorąca i łzy napłyneły do oczu!!!! I brzuszek też już wklejam w odpowiednim wątku :)

Anbar odpowczywaj!!!!
Paulinka ale masz fajnie :))) juz ide podejrzec brzuszek :)

Apropos bylam w szpitalu i babka kazala mi przyjsc za 2 tygodnie sie zapisac bo powiedziala ze jestem za wczesnie, ja jej probowalam wytlumaczyc ze za tydzien jade na urlop i nie mam mozliwosci sie zapisac, ale wredne babkso powiedzialo ze nei moze i juz. Jutro jade z moim L zapisac sie do innego. W sumie lepszego bo nowoczesniejszego.

Ostatnia edycja:
Kochane a ja mam kolejną nowinkę :)))) Dzisiaj PIERWSZY RAZ POCZUŁAM MOJEGO DZIDZIUSIA :))))))

To jest rekompensata za ten brzuch, na który tak długo czekałaś :-)
Mój maluch jest starszy, ale go jeszcze nie czuję. Pewnie dlatego, że nie kładę się na brzuchu ;-) Tak na serio, jestem pulchniejsza od Ciebie, a podobno tylko szczupłe kobiety mogą w pierwszej ciąży poczuć ruchy przed 18 tygodniem.

reklama
Ja dziś byłam na przymiarce sukni ślubnej i Pani z salonu chwaliła mój biust i brzuszek :)
Ale mi było miło....

Do góry