reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia..dokladnie tutaj rob prawko..jest latwe..testy sa smieszne i proste no i po polsku mozesz zdawac..a na egzamin z jazd masz 2 lata wiec zdazysz nauczyc sie jezdzic ...

a w PL zdawac jest coraz ciezej... ja zdawalam tam 5 razy ...i nie udalo sie a tu pelen luzik..
chcialabym tutaj tylko ze moj m mi gada zelepiej w Polsce:baffled:

Didi w Polszy ja tez juz robilam prawko i chyba tez 5 razy podchodzilam albo 4 juz nie pamietam....mialam dokonczyc ale przylecialam tutaj i tak zlecialo:baffled:.....

Dobranoc

reklama
Witam sie wieczorowo niby mialam off dzisiaj ale jak sie zwleklam na lekkim kacu z wyrka tak dopiero teraz usiadlam:) Zachciało mi sie sprzatac chate, pranie robic, ugotowalam obiad, a na koniec zrobilam ciasto z rabarbarem i wyszlo mniam:)
Wiec jutro jade na spotkanko dzieci o godzinie 10 na terrylandzie nad veg market moze sa jakies chetne laseczki ??
Potem jade w conemare do znajomej z pracy z innymi kolezankami i ta moja menadzerka(która dla nie których potrafi byc wredna suka, ale naszczescie nie dlamnie:) no i ta irlandka ma nam pokazac jak wypasa owieczki, ogólnie swoją farme, ma tez kłada którym nas zabierze w góry:)
Takze laski jesli juz to sie zgadamy na środe:)
Chorowitkom duzo zdrówka zycze!
Dobranoc

Witam wieczorowa pora;-)
Niki znow sobie urzadzil 2,5-godzinna drzemke w ciagu dnia i poszedl spac o 22:sorry2:
Widze, ze nawinal sie temat nocnikowania;-) My jeszcze nie probowalismy ale wlasnie mamy zamiar sie za to zabrac.Tylko musze malemu nocnik jakis sprawic bo nie mamy kibelka na dole a tam spedzamy najwiecej czasu.
Misia- u nas to samo:tak: caly salon w zabawkach:-D Kiedys jeszcze jak byl mniejszy zrobilismy mu z kojca basen z kulkami:-D Co to bylo... wszedzie sie walaly te pilki:-D Na szczescie z tego wyrosl-teraz jest na etapie kolekcjonowania aut, koparek, traktorow itp. rzeczy:-D
Lubiczanka- No to super urlop wam sie szykuje:-) takim do dobrze...:-D Zycze oby pogoda wam dopisala:-)
Cazy Girl- pochwal sie woziem:-) Ja wlasnie tez mam x-landera (ta trzykolowke) ale zamierzam zmienic na cos lzejszego ;-)
Anineczka- Zdrowka zycze tym twoim chorowitkom;-)

hi!;-)
u nas straszna noc na maksa !:dry: już nie pamiętam kiedy tak się nie wyspałam:dry:
antoś biedaczek cały czas się wybudzał, przez zapchany nosek, cała sypialnia pachnie eukaliptusowym olejkiem olbas:sorry2: rano dostał gorączki wysokiej:dry: no i tak to będzie się działo teraz kilka dni:dry:
asienka dyta dzięki za zdjęcia:tak:
miłego!;-)

Witam
o jakie poranne ptaszki z Was:)))
renni-spasłam się tymi lodami na maxa-z każdego rodzaju po jednej gałce,a rodzajów8:/
Sylwiaaa-oby,oby pogoda dopisała-reszta musi się udać:)))
LadyZgaga-jak nocka?Często wstawałaś na siusiu(da Ady oczywiście)?
Wiesieńko-nawet mnie nie strasz tym brakiem czasu po powrocie do pracy-już się boję;)
Margaritta-gdzie Cię wcięło?Chyba tyle do sprzątania po niedzieli nie masz(jakby co wpadnę ze wsparciem;)))
Madbebe-jak gardziołko?
A dzień zapowiada się słoneczny,ja już po śniadanku,prysznicu,dzieci wyszykowane-jest super:)))
Miłego dnia Wam życzę

Witam sie z rana,ale pogoda:wściekła/y:kiedy bedzie cieplo?????
Mam do was pyt moze ktoras bedzie zorientowana a wiec moi znajomi sprzedali samochoda BMWz 96' i po pary dniach irol dzwoni do nich ze cos sie dzieje z samochodem i ze on chce zwrot kasy,czy moze ich w jakis sposob po
zwac do sadu ze swiadomie mu sprzedali popsuty czy cos takiego ale zaznacze ze sprzedali mu sprawne auto ale pierwszej nowosci to on nie byl.bylabym wam b wdzieczna za kazda informacje:)

witam laseczki
ale mam lenia...a sterta prania czeka na ulozenie i wyprasowanie...
P dzisiaj w pracy do 19 wiec mam duuzo czasu i spokoju..

wszystkim pracujacym i tym w domkach zycze milego dnia

chcialabym tutaj tylko ze moj m mi gada zelepiej w Polsce:baffled:

Didi w Polszy ja tez juz robilam prawko i chyba tez 5 razy podchodzilam albo 4 juz nie pamietam....mialam dokonczyc ale przylecialam tutaj i tak zlecialo:baffled:.....

Dobranoc
ja dokladnie tak samo zaczelam w PL i chcialam tam skonczyc no i wykupywalam jazdy na co poszlo duuzo kasy ponad tysiak..i co i dupa blada oblewalam..a tu zaplacilam 35 e za egzam z testow i zdalam no i jezdze.. teraz zaplacilam 75 e za egzamin praktyczny i to wszystko...ach. jeszcze 10 e za prawko

reklama
biola nie wydaje mi sie,nic irol nie moze zrobic, a straszyc sobie moze. Niektorzy sprzedajac auto,zwlaszcza dealer, gwarantuje mozliwosc zwrotu auta i zwrotu kasy do np 3 miesiecy.Prywatnie tez to mozna zrobic. Ale oni napewno jemu nic nie podpisywali?W takim razie koles moze sobie gadac. Najlepiej nie odbierac od niego tel. Mam nadzieje,ze sprzedawali auto nie przy swoim domu?Jesli auto bylo sprawne, to niech nei maja wyrzutow sumienia.A tamten irol od rocznika 96 niech nie oczekuje za wiele,a siasc moglo cos w kazdej chwili. Zreszta nie mowimy tu o tysiacach euro, wiec irol nic nie moze zrobic,jesli chodzi o ten samochod...naprawic jedynie :-D

didi a full kosztuje od 5 do 25 e, tez malutko (zalezy na ile lat chcesz).

madbebe a gdzie to jest?gdzies po drodze do tuam? Z checia odwiedze,ale mi pasuja zazwyczaj godziny poludniowe,11-12-13, cos takiego.A wy na ktora sie umowilyscie?Daj znac co z jutrem czy kiedy tam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry