D
dziunka24.
Gość
:d o matko, zawalu bym dostala!!! Dobrze ze wykupkala 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
my dzisiaj sloiczek hiipa krem jarzynowy (w skladze ziemniak, groszek, marchew chyba, kalafior) smak suppper, malemu tez smakowal wciagnal caly. dałam mu troche ugotowanych ziemniaczkow poduszonych widelcem ale nie chcial jesc od razu wypluwal. musze chyba poczekac az faktycznie bedzie siedzial
Kaszka bezmleczna jabłko-gruszka dodana do mleka.
Dziś już ok nie ma policzków czerwonych, także nadal nie wiem co z glutenem.
Jak mały ma teraz pół roku to mammu podawać tylko słoiki po6m-cu czy mogę te po 4tym i 5tym też?
Dałam mu wczoraj warzywa na parze z ryżem po 6tym m-cu ale było zagęste dla niego... A dając mu ciągle rzadkie to nigdy się nie przyzwyczai.
o to tak jak my dzisiaj z tym że ja jeszcze trochę korzenia pietruszki dodałamMy dzis buraczkowa zupka czyli marchew+ziemniak+buraczek mały wsuwał że hoho:-) podziabałam widelcem isobie ładnie mymlał :-)

Dziunka nie ja kupiłam akurat (mam od tesciówki z ogródka) ale np pietruszki nie ma już:-/ mam opory przed tymi sklepowymi,za Wawą tyle pól przy głownych trasach i wyobraznia mi sie załanczaWy kupujecie warzaywa eko? Bo ja od kiedy uswiadomilam sie w temacie troche przerazaja mnie warzywa ze sklepu ale dzis pomyslalam ze moze olac to cieplym moczem i kupic normalnie w sklepie?
...jestem w kropce
w kółko podawać to samo bez sensu...zanim urośnie nowe to kupa czasu minie...słoiki???? że podobno tam ekologiczne hm...dziunka a mrozone ?