Ewelinko nic się nie stało

Bonusowa chyba nie miałam skurczów, ale właśnie twardy brzuszek więc biorę 3x dziennie nospe fortę. Więc jeśli lekarz Ci kazał to bierz bez zawahań nic nie zaszkodzi dzieciątku...możesz do tego dołożyć magnez również 3 x dziennie
Tak czy inaczej musisz odpoczywać...A tak w ogóle to masz dłuuugą szyjkę więc jest ok.

Bonusowa chyba nie miałam skurczów, ale właśnie twardy brzuszek więc biorę 3x dziennie nospe fortę. Więc jeśli lekarz Ci kazał to bierz bez zawahań nic nie zaszkodzi dzieciątku...możesz do tego dołożyć magnez również 3 x dziennie
Tak czy inaczej musisz odpoczywać...A tak w ogóle to masz dłuuugą szyjkę więc jest ok.
.Masakra. Oczywiscie jestem sama, bo chłopaki poszli do swoich obowiązków praca, szkoła
i mam nadzieje, ze tak pozostanie.
z czego jakieś 10 w ciągu godziny (wieczorem). Byłam spanikowana, bo wydawało mi się to za dużo jak na jeden dzień. Ale obyło się bez ip i od tamtego dnia już nie mam tych skurczy tak często. Brzuch mam jednak niemal cały czas twardy. Dlatego przy następnej wizycie (w czwartek) zamierzam zapytać mojego gina czy wszystko ok.