reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Bombusia - opic heheh no pewnie z kolezankami poszlysmyopic tylko ze one piwkiem a ja soczkiem pomaranczowym no i zamowilysmy sobie pizze poszalalysmy troszke wkoncu teraz niewiemy kiedy sie zobaczymy ....

reklama
Shira musi być wszystko dobrze i tego się trzymajmy, kurcze szkoda, że nie masz czym pojechać:(

Bogusiu serdeczne gratulacje:) najważniejsze, że się obroniłaś:)

Moniczko cóż powiedzieć są ludzie i ludzie..... ja mam w domu takie parówki drobinki i jak się wkręcam w ich zjadanie to koniec:D są takie pyszne, polecam wszystkim:)

Idę wezmę kąpiel, może przejdzie mi ten ból w krzyżu

A Ehtele gdzie się podziewasz kochana?

Bombusia - opic heheh no pewnie z kolezankami poszlysmyopic tylko ze one piwkiem a ja soczkiem pomaranczowym no i zamowilysmy sobie pizze poszalalysmy troszke wkoncu teraz niewiemy kiedy sie zobaczymy ....

I bardzo dobrze, ze opiłyście, należało się,a pizza jak najbardziej zasłużona, mmmniam dla mnie bomba, papiurek masz, teraz myslimy o dzidzi:) z jakże lzejszym serduszkiem:)

Shira- Trzymam kciuki, mysle, ze to skurcze HB, wkoncu macica zaczyna sie juz przygotowywac :):):)
Bogusia-GRATULACJE:):)

A moj maly wczoraj sie obrocil, prawie nie zemdlalam z bolu hahah
Teraz to dopiero zaczal sie problem z oddychaniem:(

Bogusiu - gratuluję pani magister:-)
Shiraa - trzymam kciuki , będzie wszystko dobrze:tak:
fiuufiuu - jeszcze trochę i ty też będziesz miała to z głowy ;-) , fajne uczucie :tak:
Dobra laseczki, zmykam do przychodni a potem do gina:-) buziaki 4 all

reklama
Witam wieczorową porą:)
Shyla witaj kochana:) oby ten remont wyszedł szybko i sprawnie, rozumiem co to znaczy:D ważne, że jesteś no i nie przemęczaj się, bo ja wiem jak ja szalałam z pędzlami, wiadrami itp

Kochana, mnie jeszcze czeka przeprowadzka :( myślę ze ogarnę wszystko do polowy czerwca...Ja kompletnie nic nie robie od robienia mam chłopów także nie jest źle :D

Shyla odzywaj się częściej, bo faktycznie brakuje Twoich postów.

Postaram się, z tym ze w domu nie mam już neta, a na nowym jeszcze nie jest wszystko gotowe, korzystam z neta firmowego...
shyla zajrzyj czasem i powiedz co u ciebie i twojej córci :) myślę że wszystkie szanujemy Twoje decyzje, ale też ciekawe jesteśmy co u Was, bo jak by nie było jesteś jedną z nas :D
Kochana zaglądam od czasu do czasu :)
U nas wszystko dobrze córeczka rośnie w bardzo szybkim tępię :D
myślę ze od polowy czerwca będę częściej na necie i na forum :)

Do góry