reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
A mnie dziś Sonia zrobiła prezent z okazji dnia mamy;
Od samego rana krzyczy tylko: "mam a, ma ma, maaammma, maaaa ma"
I tak w kółko. Jutro postaram sie nagrać...
Wcześniej zdarzało jej sie powiedzieć ale nie tak ze non stop...

nie usiadła sama, posadzona siedziała.. zwyczajnie tak, tylko z językiem na brodzie ;-)
no postęp widać , i pewnie niedługo nie bedzie się tak chwiać..:tak:
ale zastanawia mnie tylko ... czy nie bałaś się jej położyć bez kocykka a zimnej ziemi??
ja bym się bała że się naziębi od tego

A mnie dziś Sonia zrobiła prezent z okazji dnia mamy;
Od samego rana krzyczy tylko: "mam a, ma ma, maaammma, maaaa ma"
I tak w kółko. Jutro postaram sie nagrać...
Wcześniej zdarzało jej sie powiedzieć ale nie tak ze non stop...
mary pośpiesz się z nagranm ...moja mówiła mama przez tydzień,.. a późńiej zajęła się mówieniem gaga i dada:-p

Eee tam, dzieci pampersy maja, Asia sie ostatnio turlala po trawie w samym body i zyje ;)

Iza jezor pierwsza klasa!!!

Jutro nagram jak Asiunia sobie siedzi :)

rozumie jak jest bardzo gorąco , ziemia nagrzana od słońca , a dziecko w bodziakach (wtedy wiadomo że jest bardzo gorąco)
ale samo ciepło jask dla mnie nie wystarczy

reklama
Michaś jeszcze na ziemi nie siedział, bo jeszcze zimna ale w lato jak kilka dni jest cieplo to tez uważam, ze może sobie po trawce hasać

Do góry