reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja widziałam jedną mamę, która się mordowała z 3-kołowcem, żeby wejść na schody - wiecie, po tych takich podjazdach. Jakbym jej nie pomogła, to by chyba do dziś tam stała:sorry2: Wtedy sobie powiedziałam - nigdy nie kupię takiego wózka:dry:

reklama
Nigdy nie prowadziłam trójkołowca, ale mam wrażenie, że jest mało stabilny. My mamy najzwyklejszy wózek Roan Marita, dostaliśmy od kuzynki męża, a więc jest używany. Ale sprawdza się fantastycznie. Nie za bardzo podoba mi się wersja spacerowa tego wózka, no i nie można przekładać rączki.Ale poza tym same plusy:tak:

mnie sie takie wozki nie podobaja. Wedlug mnie sa wywrotne jak sie tyl podniesie do gory np przy podjezdzaniu pod kraweznik.

nie wiem jak dla mnie ok:-)

i moge sie wypowiadac tylko na temat tego x-landera, wg mnie to naprawde spoko wozek, stabilny i idealny na kazdy teren
skretne przednie kolo (lub kola) to wg mnie obowiazkowo musza byc:tak::tak::tak:

Ja mam taki wózek:

S4_gs07_1.jpg

casualplaydziecko.jpg

Jest bardzo stabilny. A podjazd... wjechałabym tyłem na tylnych kołach ;-)

a ja dziś zakupiłam miseczki (takie na przyssawkę, żeby się nie wywróciły), łyżeczki i pojemniczki do mrożenia :) niedługo zaczynamy!

Fajny tylko cena troszkę duża. Ja mam wózek bebecar i jest naprawdę fajny duża gondola spacerówka też ok, stabilny dobrze się prowadzi tylko jeden minus po złożeniu zajmuje za dużo miejsca i zabrać go w podróż czy nawet na zakupy pojechać z malcem to koszmar go targać. Dlatego rozglądam się za wózeczkiem lekkim i zajmującym mało miejsca po złożeniu.
Dzięki za porady

Fajny tylko cena troszkę duża. Ja mam wózek bebecar i jest naprawdę fajny duża gondola spacerówka też ok, stabilny dobrze się prowadzi tylko jeden minus po złożeniu zajmuje za dużo miejsca i zabrać go w podróż czy nawet na zakupy pojechać z malcem to koszmar go targać. Dlatego rozglądam się za wózeczkiem lekkim i zajmującym mało miejsca po złożeniu.
Dzięki za porady
Jabym czytała o moim wózku tylko ja mam Jedo...i nie zamieniłabym na żaden inny!! Każdy jest zachwycony jak lekko sie prowadzi ten wozek , a 4 nieskrętne koła to żaden problem:)

reklama
ja mam 3 kołowca i podjazdy to nie problem i jestem mega zadowolona mam (po siostrze)tez mutsy urbanraider i ciezkie to cohlerstwo jak nie wiem wiec 3kołowiec do miasta bo jedyny minus tych kołek ze na leśne drogi sie nie nadaje...a mutsy tylko n spacerki po okolicy...mialam kupic mutsiego zamiast 3 kołowca i dobrze, ze tego nie zrobiłam :)

bardzo mi sie podobają xlandery i s4 co blueberry pokazała

Do góry