reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja na kontrolę mam sie zjawić jak bedzie wynik badania histopatologicznego, ale jeśli sie nie doczekam w miare szybko to pojade pod koniec tego, ewentualnie zaraz w przyszłym tygodniu. Ja nie chcę czekać, chce wiedzieć, ze wszystko wraca do normy i można zaczać walczyć. U mnie w środę miną 2 tygodnie od zabiegu. A wogóle dopuszczasz myśl, ze może @ nie będzie bo jesteś w ....

No powiem Tobie ze ja nie dopuszczam takiej ewentualności ale tylko dlatego ze ja psychicznie nie jestem w ogóle gotowa....
Musze isc w tym tygodniu zbiore sie i pojde bo moich wynikach histo-pat wyszedl stan zapalny...
może dowiem się coś więcej bo wszystko po łacinie....

dziewczyny troszke podczytalam i widze ze nie jestesnie same w tym ze was faceci nie rozumieli... u mnie bylo tak samo-jak sie nie rozmawia to nie ma problemu-tak mysla wszyscy faceci nie chca rozdrapywac ran. polecam wam do przeczytania ta ksiazke
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - w otchłani śmierci
lub tą
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy - aniołkowe mamy historie kobiet które poroniły

w tej pierwszej jest lepiej opisane zachowanie waszych bliskich-tak bardziej psychologiczne podejscie bliskich do straty malucha

Witam dziewczyny
agniesiar powiedz jakie te ziółka pijesz? Czy polecił Ci je lekarz gin? I czy one działają? Po tych dwóch poronieniach boję się ,że już mogę mieć wszytsko i wolę sie zabezpieczyć np.m.in. przed tymi zrostami. Taka już jestem na "zaś" .

Dziś wróciłam do pracy. Ale to nie pomaga. Ciągle myślę. A w dodatku dobija mnie fakt, że nie mam wsparcia w rodzinie męża. Zawsze zostawiają mnie sobie na koniec. Jak już brat męża ze swoim dzieckiem pojedzie do domu. Czuję się gorsza... Wtedy dopiero sobie o mnie przypominają. Tak to siedzę sama w domu ...
ehhhhh....

miłego dnia....

reklama
Hej dziewczyny!!!! Nie przeczytałam wszystkiego...duzo napisałyście mozw wieczorkiem.Wrociłam rano po 24 godz dyżuru i jestem klapnięta....
Agniesiar wrócilaś do pracy...witaj w zagonionym świecie
Gosiaczek....33 lata? straszne ja 38 :-D
Jankesowej padł komp i piszemy mase smsow
Miłego dnia dziewczyny....

Do góry