reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

ja byłam na 3 godzinnym maratonie po muzeach śladami znanych Szczecinianek i wymiękłam w połowie- reszta szła dalej, a ja w autobus i gotować obiad. Pogoda fajna jest ale dostaje szału,bo się poce jak szczur...też tak macie?Normalnie wystarczy, że słońce świeci, a ja już na sam widok tego jestem mokra;/ wrrr

muszę troszkę popakować jeszcze :] miłego wieczoru zyczę

Tylko podziwiac!!!! Ja bym za nic w swiecie nie dala sie namowic na taki maraton :-)

a my dzis zaliczylismy ostatni egzamin:) sesja zdana! :D

Gratulacje!!!!

Bombusia witaj:-) miałam Ci dzisiaj skrobnąć sesemesa, co by wiedzieć, kiedy wracasz, a tu proszę:) i znowu dostałas prezenty, ehh...:sorry2:
Nektarynko a no wszystko za jednym zamachem zrobicie:tak: na te kości każda z nas narzeka, szczególnie w nocy...tortura.
Alaa ale msz napiety grafik w rozjazdach:) miłego weekendu..;-)
Fiuufiuu ja tak mam.. jak jest gorąc to nawet jak siedzę, to czuje się spocona, oblepiona ciuchami, ble... ale co Ty, u Ciebie dzisiaj ciepło? jak krzty słońca nie widziałam:dry:
Andzia gratulować!!!:-)

ale naskrobałyście:confused: co tak cicho?
my to chyba siły nie mamy, albo wkład w klawiaturze się każdej skończył i nie ma czym pisać...

muszę zmyć naczynia.. chyba umyję łebek i pójdę po chleb... ale nie mam siły po tym spaniu, czuję, że wyszły ze mnie wszystkie siły... nawet pozycji przez te 3 godz nie zmieniłam bo jak sie obudziłam to nadal myszke w ręcę trzymałam... zmogło mnie;)

No niezle Ciebie spanie wzielo :-D Mi sie jeszcze nigdy przed kompem nie zdarzylo, ale za to przed tv to notorycznie zasypiam :-D

A tak w ogole to nie moge zrobic polskich znakow na mojej klawiaturze... cos mi sie poprzestawialo!!!!!!!!!!!! Normalnie masakra. Musze kompa wylaczyc i zobaczyc czy pomoze.

reklama
Monika 8112 u nas tez upal ze nie idzie wytrzymac a moje nogi nie spuchly:shocked2:super ze ciuszki juz na swoim miejscu:tak: ja sie cus ociagam z tym praniem prasowaniem ukladaniem:eek:
No kochana udanego imprezowania!!!:-D na taki koncert Golcow, Mezo albo jakies "Disco z Pola" to tez bym sobie poszla ale fajnie!!!! wazne zeby po Polsku spiewali!!! ;-):-D

Witam popoludniowo...
Dzien pelen wrazen...Pojechalismy do "wielkiego miasta" (Faro - miasto wojewodzkie regionu Algarve, samo poludnie Portugalii, a my w malej dziurze urzedujemy ok 50 km odleglej).
Pisalam wczoraj Ehtele ze przygdy musza byc, no to mam za swoje. Na poczatek z samego rana na stacji benzynowej zamiast benzyny nalano nam diesla:szok:nie musze tlumaczyc z czym to sie wiaze...Moj M wynegocjowal (wywrzeszczal) z babka, ktora to zrobila ze pojedziemy jej samochodem a nasz zostanie do czyszczenia. A juz myslalam ze nigdzie nie pojade.
Jak sie pozniej okazalo nie mialam sie co spieszyc bo umowione na 10 usg mialam o 12:30:wściekła/y:takze grzecznie sobie posiedzialam...
Matylda kontynuuje bycie dziewczynka, widzialam pipuszke b. wyraznie:), wazy 1760 g i ma duzo wloskow na glowce. Nie za duzo widzialam na tym usg bo mala szalala i kazano mi sie odwrocic, bo nie mogli przeplywow pepowinowych pomierzyc.Fotki wprawdzie sa, ale same obwody: glowy, klatki, kolejny przekroj przez serduszko.Profilu niet.
Z wiadomosci mniej wesolych to okazuje sie ze mam duzo wod plodowych (stad taki piekny obwod brzucha:eek:) i juz zdarzylam sie naczytac czym to grozi:-(Ginka mowi ze nic takiego, ale wiadomo wyobraznia dziala. Na samolocie nie bylam - jak sie nic nie leje i nie boli jak diabli to nic do srodka nie wtykaja, bo ryzyko infekcji...
Zdazylam tez do "zusu" cos pochrzanili i w tym miesiacu juz wiecej kasy nie bedzie...wyrownaja wszystko w przyszlym...bez komentarza.
Poodpisuje wam jutro, bo dzis z humorem juz nie bardzo.Wyzalilam sie jeszcze wczoraj, ale nikt mnie nie tulal - tulam sie wiec sama w ten dzien tulania. Dzieki za kciuki. Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje ze macie lepszy dzien!

Kurcze... to mialas dzien pelen wrazen... nie zazdroszcze :no: Ale najwazniejsze ze na badaniach wszystko OK, a z tymi wodami plodowymi to sie nie stresuj... nie warto niekiedy czytac tych informacji w necie bo tylko sobie niepotrzebnie te bzdury do glowy upychamy i sie zamartwiamy i wyszukujemy problemy tam gdzie ich zwykle nie ma :eek:
Tulam i buziam :-)

Navijka niom rzeczywiscie przygody ale widzials sie z Matylda( moje ulubione imie:-)) i wszystko jest ok!!! a tymi wodami plodowymi to sie wogole nie przejmuj no!!!
Aha i ja tez cie tulam za wczoraj, za dzisiaj no i niech ci bedzie za jutro tyz a cobede Ciezarnej zalowala tulania!!!!!!;-)

ewelinka ja pewnie zabiorę cały kartonik a tam chyba 30 sztuk, chyba że nie będę miała iejsca w torbie to wtedy wezmę na sztuki np.10:) ale szczerze to jeszcze sie nad tym nie zastanawiałam.

navijka-twoich dzisiejszych przeżyć nie zazdroszczę, fajnie że spotkanie z Matyldą udane:)

fiuufiuu ja tez sie strasznie [poce- normalnie jak szczur. wystarczy ze na zakupy ide i wracam cala mokra a wczesniej az tak nie mialam. strasznie uciazliwe to jest ale co zrobic.

andzia1987
gratulacje:))))))))))))))

monika8112 u mnie tez goroco chociarz teraz troche chlodniej sie zrobilo ale duszno jest- moze bedzie padalo- oby bo nie ma czym oddychac.

ewelinka ja zabieram ok 15 sztuk- w razie czego maz mi doniesie. a poza tym ledwo w torbe sie zapakuje wiec musze minimalizowac:)))))))))))

dziewczyny ja padam normalnie na pyszczek- pyprasowalam pierwsza ture ubranek i juz sil nie mam. ale jestem z siebie dumna. jutro druga tura.

Kochane chciałam wam odpisac ale jest tego tak duzo ze szok!

U nas w Łodzi dziś pogoda pochmurnie i chłodno wiec bylo czym oddychać i fajnie się czułam

Fiuufiuu nie martw sie ja tez sie poce.. to jest normalne w ciazy :-) wiec nie mamy czym się przejmowac na prawde.
ewelinka 2106 - ja zamierzam gdzies z 10sztuk zabrać a jak braknie to T dowiezie :-)

Ogólnie to teraz bede na bierzaco z wami bo na prawde szok tyle czytania :-)

A teraz was buziakuje

Alleee mam zgage buuu chociaz mleko pomaga bo takto nie wiem co bym zrobiła :-)

reklama
Dziekuje za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanko. Orietujecie sie ile kosztuja te wkładki laktacyjne w sklepach? Bo niewiem czy opłaca sie zamwiac na allegro. Jakie jest wasze zdanie?

Do góry