reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

za to haleczkę kupiłam taką i jestem bardzo zadowolona :p
iyk9l1.jpg

Ehtele własnie ten stanik wydawał się taki gładziutki a zrobie fotke i pokaze jak on wygląda w rzeczywistości jak go zobaczyłam to się załamałam bo jak założyłam na niego bluzke wszystko widać to nawet nie bede w nim mogła wychodzic bo bede się krępować bo wystarczy jak sutki staną no masakra:no:

reklama
Spróbuję przesłać..

Pajeczko faktycznie na zdjęciu wygląda miodzio... a haleczka sexi;P

ja własnie realizuję swoje dzisiejsze plany nadal leżąc w łóżku:-D

pajkaa koszulka rewelacja. a staniczek reklamuj- nie ma co. ja kupuje jeden taki do spania zeby mi wygodnie bylo ale ogolnie tez za takimi nie przepadam.

a tak wygląda w rzeczywistości stanik
2lt0ahi.jpg

i jeszcze specjalnie wzięlam ten bo mowie nic nie bedzie przez niego widac
a haleczka chyba sie mężowi spodobał bo mial dziwny błysk w oku :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Haleczka mega sexi:-p - mąż na pewno doceni a jeśli chodzi o stanik to jeśli nie będziesz mogła zwrócić założę się że jak ubierzesz taki prześwitujący staniczek i na to bluzeczkę (lub nie;-)) to mąż też będzie miał błysk w oku;-) oczywiście pod warunkiem że dla niego tak będziesz chodzić a nie na ulicę:-D

Ehtele po jakim porodzie :p teraz juz bezpiecznie mozna fikać :p bo jakby cos to juz jest w miare bezpiecznie :p wiec chyba nie damy rady doczekać na okres po porodzie i połogu :p

Witam ja dopiero się obudziłam szok :szok: Ostatnio jakoś wiecej snu potrzebuje dziwne....

Ehtele Ja jeszcze nie kupilam karuzeli nad lozeczko ale planuje ;-) Tylko musze sie porozgladac .. bo nie wiem jaka by byla najlepsza :tak: Mysle ze jest to potrzebne bo dzidzi ma zajecie jakies w lozeczku czy cos..

martitka-26 Kochana ja tez sobie uswiadamiam ze to coraz blizej :szok: Tak strasznie sie boje no ale jakos damy rade :tak:

Ciamajdka - a nie mówiłam ze tak bedzie!!!! :tak: Skad ja to znam Ale masz dzis napiety grafik! Ja dzis znowu chyba poleniu****e jak chodze to mnie strasznie ciagne po lewej stronie az kuleje :-( iiii Śliczną masz karuzelke nad łóżeczko :tak:

starlet - gratuluje udanej wizyty :tak: i oby ciaza trwala tyle ile powinna a nie krocej ;-)

Pajka - oszczedzaj sie i wszystko sprzataj powoli! Mnie tez strasznie ciagnie ale po lewej stronie :-( i kuleje jak chodze bo taki to ból.. wiec dzis leniuchowanie.. a co do stanika tez bym sie wkurzyla i chciala zwrot pieniedzy! Dlatego ja nie kupuje takich rzeczy przez internet wole dotknąc na zywo :tak: a co do haleczki mmmm jaka sexyyyy :-D

kasia2506 - super gratuluje udanej wizyty!! Ja USG dopiero mam po 14 lipca buu i wtedy sie wszystkiego dokładnie dowiem..
iii wszystkiego najlepszego! Torcik mniamciuu ahhh bym chapnela sobie :-D

riba_1 kochana mnie tez ostatnio brzuszek ciagne eh urok ciazy i przepowiada to ze juz niedlugo hehe :tak: A ja w nocy sama bylam mój T dopiero o 7 wrocil z pracy :-(Nom fajny pomysl z dodatkowymi polkami jak bylo jak zrobic to super :tak:

andzia1987 -ahh ze tez masz sile :tak: Ja chyba nie wiem kiedy wezme sie za to pranko :szok: Slodka ta czkawka u dzidzi musi wyglądac hehe :tak: Moja ma rzadko :no:

pati1982 - hehe ale mialas cyrk z sernikiem na zimno :tak: Mnie się udał wszystko sie trzymało i byl pyszny ale widzisz Ty tez dałaś rade :tak:dzielna dziewczynka z ceiebie

Ola_ ja to sie ciesze ze taka pogoda na prawde do sierpnia moze byc tak codziennie.. bo jak jest goraco to nie wyrobka u mnie w mieszkaniu jest wiec ja sie ciesze z takiej pogody :tak:

kassia181 - to oby sie spdoobal wozeczek na zywo :tak: I udanego dzionka na plotach zycze hihi:tak:

Udało sie! Bo pierwszy raz wszystko mi sie usunelo i musialam pisać drugi raz Zapomniałam skopiowac ciapa ze mnie

reklama
Do góry