Nektarynka
Fanka BB :)
ethele pokoik malenstwo bedzie mialo razem z nami, wiec troszke bedzie ciasno ale tak to bedziemy mieli do dyspozycji mieszkanie wraz z rodzicami.. moglibysmy sprzedac dzialke budowlana i kupic wlasne M.. ale wole sie budowac tylko narazie funduszy brak, ale powoli do celu
milusia gratulacje wyboru wózeczka.. tez mam jumpera x
Kasia wsiego najlepszego!!
ehh chyba jutro doczytam reszte bo padam.. uzy pokoj skonczony, przedpokoj zaczety i mysle ze w poniedzialek skonczymy.. fajnie w miare szybko to idzie:-)
milusia gratulacje wyboru wózeczka.. tez mam jumpera x
Kasia wsiego najlepszego!!
ehh chyba jutro doczytam reszte bo padam.. uzy pokoj skonczony, przedpokoj zaczety i mysle ze w poniedzialek skonczymy.. fajnie w miare szybko to idzie:-)
Wystarczy ze lekarz bedzie Waszym mezom wystawial opieke od pon do piatku (tak mozna - tylko zalezy to od lekarza czy zechce)... wtedy wyjdzie wam nie 14 dni a 18 dni... no i nie zapomnajcie o dwoch dniach z tytulu urodzenia dziecka, ktore naleza sie zarowno mezom jak i Wam (konsultowalam to z radcami prawnymi u mnie w firmie).
. a my dzisiaj pojezdzimy po budowlanych i meblowych sklepach. trzeba ta dodatkowa polke kupic no i tak wlasnie sobie pomyslalam ze trzeba cos w kuchni pokombinowac. bardzo malo mamy szafek, a gdzies trzeba jakas poleczke dla malego zrobic - na jego akcesoria.